打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 希望各位玩家可以對「潛能真丹」提供寶貴意見

其實我想說,,國服並沒有將潛能設上限  天龍魔方只是一個非官方的軟件..在潛能設下255的上限數值只是為了方便..國服有始至終都沒有表示潛能有上限
回復 支持 反對

其實我想說,,國服並沒有將潛能設上限  天龍魔方只是一個非官方的軟件..在潛能設下255的上限數值只是為了方 ...
∼香B∼ 發表於 2-1-2012 09:16

正解.... 大陸從來無出過潛能旦比玩家抽,而喺每年免費分派兩粒給所有玩家,所以沒必要設上限
回復 支持 反對

換個代理權比我做乜?唔好9唔答8好嗎?
影子@ 發表於 2-1-2012 06:44

作為一個公司 修補錯誤係應有責任 如果賠償道具 係意料之外 仲要嫌無吸引力 如果你係代理你會賠乜
回復 支持 反對

作為一個公司 修補錯誤係應有責任 如果賠償道具 係意料之外 仲要嫌無吸引力 如果你係代理你會賠乜 ...
luckz 發表於 2-1-2012 11:04

睇你講GE野,真喺笑左
回復 支持 反對

睇你講GE野,真喺笑左
卍惡鬼卍 發表於 2-1-2012 11:27

咁你又有咩高見 唔糸淨識抽水掛:lol好似唔多見你有咩建設性建議
回復 支持 反對

咁你又有咩高見 唔糸淨識抽水掛好似唔多見你有咩建設性建議
luckz 發表於 2-1-2012 11:30

路過見你講得咁好笑,認唔住笑下咋,
你唔喺天真到以為GAMEONE真喺會離睇你建議吓話?
回復 支持 反對

最近我地收到好多玩家反映指「潛能真丹」對於遊戲既影響問題,而我地亦已經同開發商傾緊點樣令遊戲既平 ...
長政 發表於 30-12-2011 17:46

令遊戲既平衡度盡快恢復,例如將「潛能真丹」設置一個使用上限等等。
樓上果位唔係見唔到下話?
回復 支持 反對

路過見你講得咁好笑,認唔住笑下咋,
你唔喺天真到以為GAMEONE真喺會離睇你建議吓話? ...
卍惡鬼卍 發表於 2-1-2012 11:38

但係呢張帖唔係笑帖呢度亦唔係笑點區
希望各位玩家可以對「潛能真丹」提供寶貴意見  :time:
回復 支持 反對

你換反D野都好無吸引力
影子@ 發表於 2-1-2012 04:22

那你有甚麼好提議? 不要只批評,不提出具體建議。thx
如果你的建議賠償合情合理,我想信gameone亦願意採納。
回復 支持 反對

0.出一粒大洗  專for食真丹所+左潛點變番潛能先(升級本身個d點照舊保留)
1.食真丹應該有上限  我建議5粒已經足夠.
2.gm設置一個npc  食左5粒後,多左出黎個d潛點  可以向個個npc換番 潛能真丹同草(玩家可交易)
或者,用個d潛點換其他道具,例如石 坐騎等等
3.對於個d食左勁多粒既玩家  gm可以直接處理

講真  我覺得天龍絕大部分玩家都無食超過5粒潛能真丹==  都糸某一部分有米人士食得多姐

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
au602 + 1 呢個建議唔錯

查看全部評分

回復 支持 反對