樓主: yoyo1872333
打印 上一主題 下一主題
收起左側

給各位打機迷

關閉 [複製鏈接]
唔洗同無知既人講咁多啦 我唸樓主已經潛左水lu.
回復 支持 反對

叫番屋企訓教啦 自己唔識玩 玩得廢 仲要係度話隻game 我最僧呢d人

我支持咁多係度串樓主既人[[bao_36]]
回復 支持 反對

因為佢個ac係新開....所以佢會咁夠膽去post
回復 支持 反對

因為佢個ac係新開....所以佢會咁夠膽去post
soderek9687 發表於 18-1-2010 20:25

下 新開= =? 佢7月7日申請嫁啵
回復 支持 反對

e個攞到明係空ac啦........
回復 支持 反對

回樓主:
我係用VISTA,亦都頂到WIN7
我部機砌左冇幾耐
我個人認為AOC好玩過所有GAME~
GAME最緊要好玩,,
關畫質咩事,
畫質好但唔好玩果D GAME遲早死啦~
AOC就算畫質差但佢都頂到咁多年就証明佢好玩過D死醒目GAME先啦!
WAR果D就緊係冇得比啦~
但係玩GAME一定要玩最好果隻?
AOC冇技術?你唔好笑死我[[onion_26]]
你講到隻GAME好似BB仔都拎到第1咁,
咁你咪攞個第1比我地睇囉~
回復 支持 反對

你同講e d做咩Y 對佢E D弱智小學雞使咩同佢up廢話 佢都唔鬼理你
回復 支持 反對

開post又要潛
回復 支持 反對

嘿...其實我都唔多出聲....
亦都冇唸過呢個成為左我第一個post....

唔理樓主你係咪玩aoc....係咪用windows 7....
人地開發既....開win7都想進步...都想我地用好D..
但咁代表我地唔可以玩aoc??.....
小一教基本加數....係咪代表中學唔可以做加數??....一定要計sin...計log既數架??
樓上講得冇錯呀...樓主我同你講...我而家用win7...我而家日日上fb...你吹脹??

第二...我地部機廢唔廢關你鬼事呀??....我話你知我而家部機load得勁快....
但我係鐘意玩aoc....咁又點??新野唔代表好....但唔代表唔玩得...
舊野唔代表廢....世上咁多人玩aoc....有幾好玩....你心照啦...

第三...講佈陣你唔係炎aoc少掛??...aoc或者唔夠人多....咁又代表唔玩得架喇咩??

人數你又炎少...佈陣又炎唔夠...用win7你炎新...唔用WIN7你又炎我地部腦廢...
喂大佬...你想點先??....
我打機唔勁....打aoc亦都唔勁...
不過你咁巴閉不如你自己寫隻game過我玩呀?!....我睇你可以寫到幾好....

而家樓主你究竟想針對我地用家...定係寫game既人呀....
不如你去人地game官網....sd封email比人地...
同人地講..話唔該寫個特別支援win既aoc呀....

最後....請樓主將自己既座右銘改做...人蠢冇藥醫...講完...
回復 支持 反對

又黎多個=3=
回復 支持 反對