樓主: yoyo1872333
打印 上一主題 下一主題
收起左側

給各位打機迷

關閉 [複製鏈接]
樓主~
別怪我無知 想問下戰術佈署total war系列首屈第一total war系咩?
你所講ge 戰術佈署 我估應該系人怖署吧.. 唔會系電腦
再講戰術系死 你可以改變 有多種戰術 唔可以講死一種第一吧?
再講魔獸 雖然魔獸系好過aoc 但我覺得aoc比魔獸上手吧
再者魔獸有多種劇情 例如多人玩ge信長 同澄海(內地) 但你試穩個新手玩下信長同aoc
我覺得aoc 佢會繼續玩落去 因為信長你要合武的 但最終呢d都系個人意見
一個人玩咩唔到你去話事
再講你話給各位打機迷 包括online game 嗎?、
如果要包ge 就要提下 仙境啦 如果無記錯 ro有成5~6年
但點解ro 都可以撐到宜家 因為一個字 好玩
就如aoc 雖然aoc畫質無其他戰略game 咁好  但都吸引到人
咁唔代表一樣野舊就可以唔玩
樓上講到m記 也不妨提下 可樂吧 相信好多人去到食野 都會叫野飲
宜家咁多新野 咩檸樂 凍檸蜜 但果d都有d人飲 但點解有d人都系會選擇可樂?
因為系個人風格吧
而你講到ge windows7 我覺得唔系咁好lo
唔信你問下人 wi7 好唔好用 好多game 都未支緩到w7
都系果句啦 橋唔怕舊 最緊要受

最後問樓主一句 既然樓主話要給各位打機迷 點擊唔去其他post 埋呢?為何剩系來aoc呢?
回復 支持 反對

雖然我唔想串大家,不過好多地方可以俾我發展串你地

1)無野呀用window7玩世2呢d廢game,浪費晒d錢,
window7咁高性能竟然俾人囉黎玩世2,開發個小組
聽到實嘔白泡死亡,如果唔係做咩用咁多時間同精力
正個window7.

2)世 ...
yoyo1872333 發表於 16-1-2010 14:47

你吾係想寸人,咁你又開post黎做咩?
放你張大頭照上黎睇下有幾多地方可以俾我地發展串你?
我就係有錢,鍾意用window7玩aoc,so what??
回復 支持 反對

雖然我唔想串大家,不過好多地方可以俾我發展串你地

1)無野呀用window7玩世2呢d廢game,浪費晒d錢,
window7咁高性能竟然俾人囉黎玩世2,開發個小組
聽到實嘔白泡死亡,如果唔係做咩用咁多時間同精力
正個window7.

2)世 ...
yoyo1872333 發表於 16-1-2010 22:47

回應第一個point..最好唔好比我見到你用window7玩 facebook果D遊戲

回應第二個point  唔該睇下Starcraft le隻同aoc差唔多年歲的遊戲,韓國比賽都唔知有幾多,隻game舊唔係問題,最緊要好玩。

第三,戰術,我睇你都係唔識玩,唔想同你講咁多。
回復 支持 反對

1# yoyo1872333

樓主既無知真係令人大開眼介

1)GAME 舊5一定5好玩,window7既性能比XP差眾所周知,吾好以為舊一定廢,
而且window7吾一定要玩新GAME先用得,

2)我地D機當然吾係廢,
L4D2.使命召喚,Avater,龍源,信長,無雙,全面戰爭,麈埃2之類大多數大作都玩過,
但我最後都係玩返AOC,始終都係覺得最好玩,而且多元化,
世3出左N年但多人玩?有人留意?,世2出果時都5知引起幾大回響.AOC有邊個打機既人5識?

3)可能你太廢場場一開波就比人KO,而且5識玩,AOC係講求控兵,拉兵.疊兵.引兵.吸箭,
而且兵種相克,兵種攻擊速度.行走速度,巡邏.警戒好處你又知幾多?
模組細到SEE吾到可以係樓主你根本係盲既,NDS D模組夠細啦5見你吾玩,做咩重會咁多人玩?
重有人數係吾會影響你玩既樂趣,最緊要識玩~好似你咁29又串,更係比人X

總結:AOC玩家玩緊既5係垃圾.AOC係一個經久不衰既GAME.
因為佢多元化,遊戲種類多.而且可以自己設計劇情.地圖,呢方面比好多GAME優勝吧,
而且我地在意的不是遊戲既畫質,音效好5好,而係一齊玩既歡樂時光~~~一句11...大家都已經知道要笑了,這語言是你這'陌生人'無法解釋~
完~
回復 支持 反對

If you don't want to play then gtfo..
Why bother to post this?
Tbh...I play shit loads of game before and I still stay at AOC because its fun..
And omg 4000 soldiers for what???200 limit is a challenge for you to control the amount of the military you use ...Why bother too much??This is not korea war or vietnam war...
And this game required really good skill..Unless you are rubbish,you blame for skill-less .
回復 支持 反對

我格比達都玩左aoc 好耐啦 小四開始玩 對我黎講 aoc=我的生命

你話佢=話我

樓主唔該唔想玩就唔好係度影響人啦  番屋企訓教好過啦 小學雞
回復 支持 反對

樓主用心良苦
請受小弟一拜orz
回復 支持 反對

樓主係咪打機廢得濟俾人寸就出pos笑
回復 支持 反對

樓主我玩5玩aoc關你叉事

我部機唔係廢,仲好新添,我係要玩世2,你吹得我脤?

論戰略論戰術,係得人海閃電呀,so?你5識用人海閃電同我收la,弓兵後步兵前係common sense,你5係5知嘛?一高一低?我睇你上面係民兵,下面遊俠你打咩

真3垃圾?係咪你廢俾人串係度發癲?

唔該樓主發言前請想想有何後果
回復 支持 反對

樓主開個post出黎就遇左比人串
部機一定要玩勁GAME?畫質代表一齊?
window 7? so?
咁你係咪間接禁話哂全部online game 畫質廢既game?
巨商?天龍八部?cso?and so?
你仲同我講戰略: o )我笑左
你可否搵一隻game既戰略程度係好玩得過aoe?

就以世紀帝國三為例
你見有好多人去玩咩?
佢畫質好架喎 點解冇人玩?
原因自己諗下啦

睇你依種井底之蛙都係dl左落黎玩幾手單機版就話廢game
唔好意思,雖然你可以話廢game,你既角度唔同
但係你唔好呃殺我地既意見丫
乜野最多200人口.真係笑左
你有冇真係用樂古或者其他連線平台真真正正咁玩過下劇情咁?
即使係綠亞依d 真係得200人口,都係好多樣化

總結,樓主明顯地係d試兩手就話廢game既低水平人士,贈你三個字:「摺埋啦!

加多樣野
乜原來window7 關玩勁唔勁game既事架咩?
我諗唔通喎
回復 支持 反對