打印 上一主題 下一主題
收起左側

點解lee度兵堡會禁拉兵?

回復 50# 的帖子

點解無人開4p用8p之間有一條冰路既兵`堡....我想玩- -
回復 支持 反對

自己諗:馬雅+蒙古+西班牙+韓國
                   vs
維京+條武+拜占庭+阿之提克

如果唔比拉兵的話 好似打成平手

但係比拉兵的話 我相信弓國果邊玩哂  你快攻又如何 人地馬一隊去蒙 西一隊去韓

自己再出d長劍長槍做盾
回復 支持 反對

回復 52# 的帖子

唔比拉會平手............=   =?
有維京 同條  可以打到似樣快攻?    拜馬對韓 唔會有好大 著數  更加唔好話對上最怕既西
有韓 西做盾馬雅蒙古都唔會點死 team 2 冇遠攻 可以做到d咩出黎?
你要打偷襲 人地4個都行速快  回防唔難
點睇 除左 team1 犯好嚴重既錯   唔係既話  8  2(接近9 1)波黎  
拉唔拉 都唔關咩事了
回復 支持 反對

原帖由 神龜大俠 於 11-3-2008 11:46 發表
自己諗:馬雅+蒙古+西班牙+韓國
                   vs
維京+條武+拜占庭+阿之提克

如果唔比拉兵的話 好似打成平手

但係比拉兵的話 我相信弓國果邊玩哂  你快攻又如何 人地馬一隊去蒙 西一隊去韓

自己再出 ...

你可以用車黎嬴既 可拉禁拉對你冇影響[[tk_25]]
回復 支持 反對

我同班fd都唔禁拉兵  拉兵都係為左保障弓兵長命d掛= =
回復 支持 反對

原帖由 西門 於 4-3-2008 19:03 發表

頭先打左好大段文, 冇左TIM
要我再打一次

Castle Blood 玩既係咩??  合作MA , 你當你d 盟友死的嗎, 本身香港玩CB 既方法已經係畸形左, 邊會有1on 1 人釘人既方法架, 或者你地見識少, 或者你地唔識合作,我 ...

你係食左屎黎定係未訓醒呀29,人地team 2有哥德呀,土/西去封佢??你估哥德出得快d定土/西出得快d呀??你以為team 2 d文明傻架,點會唔幫佢守,用下你個kai腦先好講野啦,咩叫team 1明明win緊,擺到明係team 1輸緊啦,你真係當樂古d人係kai架喎;P ;P

回復 支持 反對

原帖由 西門 於 4-3-2008 19:03 發表

我幾年前睇過一個 外國Record(有得RUN HIT) , 西班牙,土耳奇, 中國 ,馬雅  vs 波斯 , 塞爾特, 法蘭克 ,哥德  看型勢, 1 team 係WIN 硬咁濟, 結果打到一盤散沙, 馬雅第一個比3家清城,之後波斯重傷, 打到最後, team 2一個人都冇死到(不過全部冇左一個城堡以上), 但team 1 輸左

3步1波..又有哥...
如果哥勁既一開波唔打弓國4個打哂1P OR 2P可能更快GG

基本上3步,4步超恐怖...
回復 支持 反對

你拉兵係sm太多步兵                  唔公平
回復 支持 反對

淨係睇呢個POST就知兵堡冇咩技術可言喇 ...
偏偏呢度又咁鐘意玩呢個劇 ... [[bao_27]]
回復 支持 反對

原帖由 amywinehouse 於 19-3-2008 21:46 發表
淨係睇呢個POST就知兵堡冇咩技術可言喇 ...
偏偏呢度又咁鍾意玩呢個劇 ... []
有冇技術呢d野見仁見智嫁姐..

好可惜我到現在連玩都未玩
無得抽水囧

但係點解全世界得香港呢個城市先會玩禁拉呢樣咁有趣的野?

回復 支持 反對