打印 上一主題 下一主題
收起左側

◎AOC軍團招人區◎∼∼∼想招人入團/搵團入就入黎

頭像被屏蔽

>.D

軍團名稱:草帽海賊團>.D,團員們在名前加 °*/賊/海//one piece 既character 名 (字前符號任你鐘意)
主要劇情:EVO
入團條件:16+,最少識合野同玩左都有半個月EVO,合作最重要,要有MSN,未有加入過其他團.

--------------------------------------------------------------------------------------------

開團目的只係想一齊玩識多D朋友,總唔可以係拉人網度叫人ADD我吧XD,多d人一齊先好玩11

開團後如果人數許可將每星期進行一次團內賽,it will be very funny.
--------------------------------------------------------------------------------------------

有意請加msn↓↓↓
group138800@msnzone.cn or  kwan_shit@hotmail.com  <---)§賊﹌→思= ]
成員:
由於有人冒認本團成員去洗頻 so關一排先
喜歡玩evo既快add我啦,係中有件事,有禮貌最好啦XD!我都幾好人XD

人數快D上啊,快ADD 我MSN!!!!!!!

回復 支持 反對

==========無任歡迎=============

大家好,,,,

我係 AOC  終實既FANS

ID: 喵喵喵~* / 終極ME10dy   唔知大家有冇見過我 ...

優點: 從來沒亂棄過
缺點: 未搵到                        (遲D補貼上去=3=)

我係玩【兵堡】的 =3=

我玩左大約 2年半,, 發覺自己戀愛上 AOC的兵堡!!!

so 近期想開一組專玩【兵堡】的 小隊小隊 ...

點解我想開一隊 ?

◎.太多亂棄既人黎搗亂 

◎.用口既人打aoc(嚴重罵戰.粗口成分極高)  

◎.想玩團戰..增加實力 

======================================
*假如真係成功開到隊伍,,希望唔好話我地咩 29族

我地有咩唔岩地方...可以上黎樂古po文   (我係樂古長期定居的良好市民) ..

千其唔好●母肉●我OR我既隊員... 咁樣係超冇品的耶....

之前我得罪過既人...在此 道歉 !!! sorry  

在此
我的心聲↓↓

無論如何,,我都係AOC既終實FANS...希望大家都可以安分守紀咁玩,,(係求開心&唔係鬥29= +)

希望大家都可以支持下我啦 ~~~

想加入本人所開的 =小隊伍=  OR  交流下心得

聯絡方法: keefe3333@yahoo.com.hk    <-------msn

樂古 and  AOC  萬歲!!!!

thx

報告完畢~~喵

回復 支持 反對

本團主打劇情是火槍類,有興趣者請到nakuz團版查詢
入團需知:
1)槍口對外。
2)要忠心於EGS乂。
3)多到留言板留言。
4)不可冒認其他族員。
5)不可有辱本族的名聲。
6)先看看入族資格及本族規則。
7)不可在遊戲中胡亂棄權和要有品。
8)找族長或測試員測試並得到其認可實力。
9)入了ETGSS後,把自己的遊戲者名稱前加上"EGS乂"。
詳盡的名單:http://www.nakuz.com/bbs/thread-2847753-1-1.html
入族申請表:http://www.nakuz.com/bbs/thread-2847993-1-1.html
Nakzu團版:http://www.nakuz.com/bbs/forumdisplay.php?fid=1092
回復 支持 反對

已關族.....

回復 支持 反對

重開啟事

本族重開

三國族  收人

主要:打真三國村
回復 支持 反對

UCyberHK

開團ge目的都係想識多D朋友,

有多D人玩AOC,

族名:UCyberHK

族長:UCyberHK-五月天

本族專長:死鬥,標準&弒君(其他都OK)

所玩版本:1.0

入族條件:要常玩AOC

係高手(新手都可以,不過要自己多玩,令自己成為高手)

要對死鬥&標準有一定經驗

唔用秘技可以1P4部難易度為難ge電腦

要識打快攻

MSN一定要有並且於族網公開(冇ge唔該申請)

電腦上要裝有MSN(方便隨時call齊人開戰)

MSN冇ge就申請返個啦!

冇down ge就down啦!

除咗msn之外,

唔得ge都入族吖!

唔得就練到得啦!

族規:在名前要加上UCyberHK-/UC-

要常上族網

不得輕易投降

要戰到最後一刻

不得不尊重團員

一定要於族網成為會員

不可冒認其他團員

要有品

不可用秘技

入族方法:給族長發一封e-mail,

內容必須有你的msn,

你於AOC內的名,

和於族網內的名

聯絡方法族長)andy9504182006@hotmail.com

族長msn:andy9504182006@hotmail.com(入族申請請寄至上此e-mail)

族網:含有別的論壇網址,刪(雖然係個綜合性論壇,但係都有AOC ge專區,有團版)

9-1-07更新:入族不需向族長發e-mail,

在族網geUCyberHK團版上報到即可

唔係玩死鬥or標準ge都歡迎入族,

歡迎新手&專家入族

*想知族網係咩就直接add我啦

回復 支持 反對

軍團名稱:『疆域』

主要劇情:伏魔殿之戰,真三國,兵堡

入團條件:有品人

規則:有品

名單:『疆域』疆土

回復 支持 反對

三國族  收人

主要:打真三國村

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
食蕉連皮 -5 #66已經有了

查看全部評分

回復 支持 反對

集遊神手團-------【德】正式招生喇 !!!!

主要既緊係玩集遊啦!(仲駛講><)

團規:       0.要係前面加上【德】 (輸入方法為[速成]zq1【   hp space 8  德    zr2  】  )   
              1.一定要有品
                   2.多d去團練
                   3.要神
                   4.高技術
                   5.要有teamwork
              6.不可用族名做d冇品行為

入隊方法:

請使用msn add (我)長老

長老: johnlaick1@hotmail.com

我將告知你入族方法

有意入族既人可直接係msn add我搵我測試入族
回復 支持 反對

劍族 兵堡 村逃團
團規: 要有msn
        玩開兵堡或者村
        最好唔好亂咁修改名字
        要有團隊精神
        有番d技術
        識控兵
        唔準做29野

團長:劍.神
團員:劍.鬼
   劍.痴
   劍.手然   <-------唔講得粗口- -
         keep-fit           <-------佢唔肯改- -
         劍.貓
         劍.狗
   劍.俊
         劍.士
   劍.魂
   劍.憶
   劍.Rero
         劍.金魚東
   劍.lauman
         劍.淫
         劍.銀乂
         劍.毒
(排名不分先後)
如果想入族 msn可add chak-ho@hotmail.com

【修改名玩29先搞笑-.- 】
由於有一段時間無玩 所以令到對1d 會員 一時間失去聯絡
現家大部分會員都無玩lu :s
現家重招啦 有興趣add我啦 xD
回復 支持 反對