打印 上一主題 下一主題
收起左側

◎AOC軍團招人區◎∼∼∼想招人入團/搵團入就入黎

族名:靜夜

族網:未有

拿手劇情:任何都得[做劇都得](唔識,唔緊要!最緊要無昆我!)

入團條件:歡迎任何新手至神手入族
任何人都可入,入族後要加<靜夜>在名字前面

規則:自由制度
1)民主決策,大家討論,不是獨裁
2)無過多限制,只是禁止過量爆粗(可能會改)
3)共同合作制本族劇(開族後,之後會刪除)

名單:
族長)<靜夜>jason
副族長)<靜夜>§水月♀

連絡方法:
MSN:jsnjsn762@hotmail.com <靜夜>jason,   ygytyg@hotmail.com <靜夜>§水月♀

E-MAIL:jsnjsn762@hotmail.com

msn群:group204682@xiaoi.com
回復 支持 反對

我想去d~玩三國rpg的強team?有無?我想去+點入族呀??????
回復 支持 反對

我想去d~玩三國rpg的強team?有無?我想去+(靜夜)
點入族呀??????ok?得唔得?
點去?
回復 支持 反對

族名:靜夜

族網:未有

拿手劇情:任何都得[做劇都得](唔識,唔緊要!最緊要無昆我!)

入團條件:歡迎任何 ...
jsnjsn761 發表於 18-2-2010 22:36

打錯我個名T_T
係。
唔係.
回復 支持 反對

..........入邊個好 咁多
回復 支持 反對

族名:茶餐廳

族網:http://www1.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4036618&extra=

拿手劇情:任何都得

樂古名:

一定要有茶餐廳

本人:茶餐廳‧老板

入團條件:不能做29野

申請格式
MSN:
樂古名:

AOC強項:

Aoc的名字:

Aoc的專場:

喜愛玩的劇情:

族名:

要入係樂古比信息我
回復 支持 反對

軍團名稱:aoc之團也

主要劇情:冰堡村逃捉捉rpgsnow war/ice world

入團條件:有品 對AOC好有熱誠 技術唔係問題

規則:禁拉冰 禁秘技 禁BUG圖 村逃既唔可以封位

名單:得自己一個

連絡方法
MSN:chunbb1234@live.hk
E-MAIL:leeyuichun@yahoo.com.hk
相關網頁:http://www.ipve.com/bbs/plugin.p ... team&team=23078

vlan街場
回復 支持 反對

aoc之團也更名為 黑暗地獄
回復 支持 反對

我地呢個團而家招人入, 希望可以識到你地!
軍團名稱:50分AOC團

主要劇情:完美平地綠色阿拉伯, 4v4

入團條件:
有MSN, 常開
20分前升到城就OK, 新手可以比團長訓練
確定可以直接連到IP
通常夜晚打, 如果呢個時間OK就最好

規則:
黑暗時代開始玩, 等到50分後先可以攻
禁韓國, 波C, 殺拉

連絡方法
MSN:aocforlife@hotmail.com
回復 支持 反對

新手肉肉 闖天下 ~
無奈GG 仰馬翻

本 [公會]  現正招生
中文名:曉※月
英文: 未定
宗旨:宣傳世紀帝國II,在世紀帝國II界打出一片新天地

版本 : 1.0C
對戰平台: VLAN 及VOOBLY
等級限制: 新手入門 --> 神手級皆可
品格:有品,輸了最多爆粗,不能作報復行動
本公會會率兵 參加世界級比賽~但首先要練習多年

本公會階級: 公會會長 (我,肉手級)>公會副會長>兩名訓練員>三柴(公會精英)>二柴(中手級)>一柴(肉手級)>會員

本公會主要玩 綠亞  劇為其次

入團條件: 常玩
                   不串人
                   要用心宣傳AOC
入團表格樣本:
                  遊戲名字(網名):  XX_XX
                  歲數可不填)
                  擅長: 綠亞 / 劇 等等
                       對戰平台:
                   MSN:

將表格填妥 後,請 寄去 以下E-MAIL, 我們馬上會邀你進入M群
jokeblake48@yahoo.com.hk

本公會 會定時 舉行練習訓練 時間會在有成員時再作決定~

練習內容: 綠亞 封快決鬥     
                    綠亞 城快戰 (匈VS匈)
                   綠亞城快戰 (隨機VS隨機)
               綠亞城快戰 (自選VS自選)
回復 支持 反對