打印 上一主題 下一主題
收起左側

◎AOC軍團招人區◎∼∼∼想招人入團/搵團入就入黎

【痴】族收人
個名要叫一名x痴
x係自已改
新團
m群group401067@msnzone.cn
回復 支持 反對

試發帖
回復 支持 反對

族團名稱 : 蒙古族

主要劇情:all

入團條件:有品 , 禁亂棄,禁洗版

規則:有品 , 禁亂棄,禁洗版

名單:only 成吉斯汗 ( 族長 )

連絡方法
MSN:myselflove1314@hotmail.com

P S :  如有雷同 實屬巧合
回復 支持 反對

>.D
軍團名稱:草帽海賊團>.D,團員們在名前加 °*/賊/海//one piece 既character 名 (字前符號任你鐘意)
主要劇情:EVO
入團條件:15+,最少識合野同玩左都有半個月EVO,合作最重要,要有MSN.有禮貌!歡迎女生!變態既都得!
此團由來;話說有日有好多msn既朋友說找不到朋友打4v4,就叫我開場玩,於是就提出不如開個團同m群比你地聯絡打團戰啦...於是不少人入團...直到現在

--------------------------------------------------------------------------------------------

開團目的只係想一齊玩識多D朋友,增加實力!
開團後如果人數許可將每星期進行一次團內戰,以增加各團員實力!
--------------------------------------------------------------------------------------------

有意請加msn↓↓↓
group138800@msnzone.cn or 喜歡玩evo既快add我啦,係中有件事,有禮貌最好啦XD!我都幾好人XD

成員:

『海』仙人  
╭賊╯小舜   
『賊'*sIu ''
♂王♀MaNgo
§王§ Santos

海·﹒OnTeX﹒
賊§〞臭鎚
♂ 賊ψ寒風ξ
§海*→不死♂戰神
『賊'*☆LoK★

°*賊‥s路比
『賊』°*藍*
※海•人間
∫賊>小kA

*/賊 -MAN︱、
♀海♂ ·﹒Nξ
°*賊°蒙>.D

想入團團戰增加實力既朋友,不要猶疑啦,立即行動加入呢個evo團啦!
加左m群的朋友請等待test後才可入團
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
衰人王國      收人..有意+alex_24142010@hotmail.com
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
要有品,兵堡神手,29,lag機,走場9,唔收
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
無msn可sead去alex_24142010@yahoo.com
回復 支持 反對

軍團名稱:SF族 ( 全名为 Sport Fans, 中文为体育或遊戲迷 )

主要劇情:兵堡

入團條件:條件一:有问題要问,二:要有品

規則:要有品,不可以走場,不得講粗囗,不得洗頻,不得挪用其他人的作战 ID

名單:哈馬斯(身兼暫代族長及副族長),族長会以普選形式產生

連絡方法
MSN:group504617@msnzone.cn
E-MAIL:無
相關網頁:無

PS:入5入族不成問題,但希望各位加M群做個朋友!
  另外本族不收有雙重團員身份的人,望請留意 !
回復 支持 反對

前言:呢個系一個各類GAME既搵場群 但 主要系FOR信長的
因為IDIOT團是信長團- -
------------------------------------------------------------------------
團長說的話:HELLO各位 我系劫火呀 自松我冇玩AOC之後 我走左
去玩信長 算是有D實力吧 家陣小弟開左個聊天群 想由AOC轉玩
信長的,,,OR只是AOC搵場的都歡迎加入
------------------------------------------------------------------------
又系IDIOT團的招人時間了
今次我地系招新手黎加入我地既搵場M群
另外都會系其他FORUM其他遊戲區放我地
既POST上去令更多人加入我地既搵隊群
-------------------------------------------------------------------------
當然 加入此隊當然會有機會被招募為本團的其中一分子
只要 玩得好 有品 就OK
我地的搵隊群當然唔會只係玩WAR3..玩AOC/CS等等的
都OK亦可以作一個試新ONLINE GAME的隊
我亦相信各位朋友 都會有技術上的題升的
我地既終旨亦仍然系 玩得開心勁得快 希望大家賞賞面
加入此群

搵場M群:group502943@msnzone.cn
回復 支持 反對

族長

『剎』八行書    
『剎』Lo•城   
會員(63)
『剎』灰煙     
『剎』流星影情   
『剎』FBI       
『剎』史佛龍    
『剎』◆濠鬼◆   

『剎』情痴     
『剎』昆爺     
『剎』黑神        
『剎』雜交佬    
『剎』古惑㊣文   

『剎』村正妖刀     
『剎』24=]Sing                     
『剎』WaYNe     
『剎』飛機狗      
『剎』夏流     

『剎』_魔術師_   
『剎』w.AR       
『剎』冷血無情   
『剎』※夢吉※                  
『剎』chemistry    

『剎』cHuN`     
『剎』小林淳       
『剎』殲滅者      
『剎』飆麟〞ST        
『剎』白.虎    

『剎』臣      
『剎』丫頭     
『剎』∼俊∼    
『剎』29all  
『剎』逍遙     

『剎』kenny    
『剎』七筒     
『剎』〝名字〞   
『剎』緣村"妖魔                      
『剎』零式     

『剎』黑甲     
『剎』幻乂滅    
『剎』波餅     
『剎』§膠浩§         
『剎』SAMUEL   

『剎』*A.N*:~  
『剎』堅持到底   
『剎』StOne       
『剎』血刈       
『剎』情.緣    

『剎』蒙。、Q