查看: 25605|回復: 55
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] CSO2推出 CSO前途問題...

事關近來先發現nakuz多左個cso2板先知有新野。心情可以話係好壞參半,仲要前幾日先抽左一百個cbox...
大家認為cso2推出之後cso有咩下場?我就認為宜家診仲有市場早啲賣賬,因為新game一面向大眾,玩原cso玩家實大減,我就唔信到時新cso會有番哂啲old「永久槍」。講真家下好x不安
回復

cso2系統要求比cso高,低配置既人通常玩番cso
回復 支持 反對

其實呢個問題以前有人問過啦
cso2 跟css 系統,同cso1 完全唔同
畫質哥d亦有不同
回復 支持 反對

cso2系統要求比cso高,低配置既人通常玩番cso
馬倫 發表於 20-12-2012 07:18

應該同ava差唔多(吧)?
回復 支持 反對

玩的是感覺,而並不是畫面
回復 支持 反對

回復 1# hilsok

只希望閣下, 以及大家, 不要危言聳聽

CSO 不斷有更新, 有新槍出, 有新場出 (剛剛才出了個新災厄場)
在大家都玩這遊戲, 玩得很開心既時候,
有人同我講佢會執粒, 我無得玩?
sorry, 我真係對呢樣野好反感。

還有, 請閣下, 以及大家, 要注意:
一個遊戲, 多唔多人玩, 是取決於好多方面
畫面, 當然是其中一個決定因素。
但我相信, 你玩唔玩那遊戲, "好唔好玩" 呢個才是最重要吧?

而暫時目前為止, 我都係覺得CSO 好好玩, 我一定會繼續玩
我絕對唔會因為出左第2代, 就走去玩第2代。
這真的是一個沒有用腦袋, 盲目追求的行為。
請大家有一個critical thinking。

(本人積極考慮關這個帖, 會密切留意事態發展)
回復 支持 反對

事關近來先發現nakuz多左個cso2板先知有新野。心情可以話係好壞參半,仲要前幾日先抽左一百個cbox...
大家認為cso2推出之後cso有咩下場?我就認為宜家診仲有市場早啲賣賬,因為新game一面向大眾,玩原cso玩家實大減,我就唔信到時新cso會有番哂啲old「永久槍」。講真家下好x不安

我估D人唔會轉D高手
行喺來冇咁自然
我等韓服出左試試玩到係唔唔轉玩CSO2
回復 支持 反對

其實這個帖子有什麼意義?

很簡單的道理:如果韓國要關閉CSO,應該會發出通告,還有怎會推出新災厄地圖?

樓主,不要製造恐慌,這個話題早在1年已經有,結果橘子繼續與韓國續約

總括而言,樓主找多些資料才過來發帖

CSo2推出不代表會令CSO玩完(可能會有一定數量的玩家流失)

另外,那些玩家一見到是橘子代理CSO2.應該會緊慎行事(橘子代理,無好下場)

只要你看一看巴哈有關CSO2新聞裡的留言,可見只有很少人有興趣投資在CSO2
版主,請盡快刪帖
回復 支持 反對

cso2如果好似bf3甘,有得裝c4,有坦克飛機,又有得火力壓制,我都可能會玩兩下
回復 支持 反對

樓主無非都係想人恐慌性拋售帳號
老實說,而家神帳都買少見少,
個個都不願意蝕賣,寧願玩到佢汁

至於少槍既,又係被壓價到勁低,不如留返慢慢玩

Cso1而家發展得好成熟,又多野玩
轉去cso2開頭都係得一般團死,要玩災厄疆屍有排等
而且又要重頭買過曬d槍,曬錢

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
倉井影 + 5 內容精彩

查看全部評分