打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 上「樂」古的快活

關閉 [複製鏈接]

天龍5經5覺玩左好多年
從開頭自己一個到入到幫搵到"家人"一齊吹水做任副本真係好開心
可惜以前開心ge日子成爲回憶LU一路睇樓上幅爆漿一路諗= ="

評分

參與人數 1樂點 +100 收起 理由
5567 + 100

查看全部評分

回復 支持 反對

玩左天龍4年 中間都有停過..但係隻game最開心既事就係可以認識好多朋友~
由當初 只係用門套 到e家用自制 上滿4石 天龍真係帶比好多歡樂我

評分

5567 + 100

查看全部評分

回復 支持 反對

最開心件事都要數到未update天龍2果陣 我同我朋友各開左1個天山ac
有1日一齊去雁南做任 我地正想交任果陣 冇啦啦有個102天山打我個朋友
打死左佢就走 我就冇野 之後我同佢諗左幾日點解條友只打佢唔打我 得1個理由 就喺我朋友個名好__
所以佢嬲到開過個ac 泥玩 到現在我得閒都會拎呢件野泥同佢笑下

評分

5567 + 100

查看全部評分

回復 支持 反對

諗返當初玩天龍玩到廢寢忘食...係我玩過所有ONLINE最瘋狂既一隻
最記得第一個師父大富翁當時4十幾LV佢帶升
見到佢騎隻駱駝真係好核凸但真係好快(ps:當時好多人仲係用緊門派騎)
同埋佢教我打交我就由60幾lv開始企校場日打夜打
仲一度停係8x同9x狂玩比武(真係打交打上腦)
成個天龍我最愛就係個個校場  亦係留俾我最多回憶既地方....同時我浦校場既時間多過去升lv既時間
而且認識到佢..佢帶俾我太多歡樂了
直接上年8月佢離開左又因為我開始覺得天龍悶
再加上我見到天龍3 逍遙前途一片黑暗
就決斷咁放左AC  天龍生涯至此完.....~~

評分

5567 + 100

查看全部評分

回復 支持 反對

其實樂事係我以上d人都講得7788 我既樂事都係由我4年前開始 由我係南ser開始 每一日我唔會刷野因為我都唔識 同埋唔知係邊刷同有咩拎 每日係到發夢追求強大 係到睇攤 仲要識左1個女仔 佢真係對我好好! 之前我就失蹤左好多年 直到上年1開天龍3 我就玩左慕容派 開始識刷地 同刷符 開始有目標 仲要識左個陪我玩由1lv做新手任識佢既女仔直到我100lv 天龍無論如何都係我人生最快樂的一大趣事

評分

5567 + 100

查看全部評分

回復 支持 反對

因天龍呢隻GAME系系金庸小說之一,加上有2位朋友叫我去玩,所以抱着試玩的态度去玩
剛玩時見到畫面差,已經想走人(可能因本人玩WOW多年),但因有朋友玩,所以還是玩了下去...
但是玩呢隻GAME我都系玩了不久就放棄了,因我和朋友選的派系不一,當時我LV高於朋友,但見佢打怪比我快好多,所以沒心機玩下去...加上一位朋友要出國...所以玩下玩下就越來越少上...之后連AC都忘了...
不過最開心的是在玩其間同出國的那位朋友逼另一位朋友叫佢買D好裝我地用-口-"

評分

∼香B∼ + 100 參與活動

查看全部評分

回復 支持 反對

係天龍最開心嘅係識咗我老婆
需然我同我老婆真人唔識
不過我有咩心事都會同佢講
佢冇嫌我煩仲會細心咁聽落去
我老婆好關心我gar
我好愛我老婆
除咗老婆之前 係天龍度都識咗好多fd
有一齊升lv 一齊殺人 好開心gar
需然有事跌經 比人追殺 不過呢班fd都陪住我
超開心lor
有事抽蛋都會抽中靚野(需然成日抽中垃圾-.-)
不過都好開心
係呢度我好感謝我老婆 我d幫友 同我天龍嘅fd

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

我既快活事xD
可能對其他人黎講係小野..
但我就因為咁而開心

暑假既1個朝頭早,大約7點鍾啦
我1on天龍,當時既FaFA「全6屬攻」(家瑜控緊)
就組左我,同我講去福地清人
我1個未齊石既玩家聽到緊係開心啦
就組跟佢1齊沖去福地

去到佢秒左個守護元帥(4石ec),
跟住再秒流星蝴蝶(56石逍),
不過打到唔夠10%既血
佢叫我拿拿聲連技汁左佢
跟住仲有其他人唔記得Lu
淨記得幫頻出 「執迷不悔殺了xx幫主力 流星蝴蝶」

雖然我知道有1日會殺佢
但估唔到未齊石都有機會汁返佢1劑
依個就係我人生第1次入福地清人既開心事

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

玩天龍最開心喺咩? 緊喺同d素未謀面既朋友傾計 刷野 ,符,怪啦 大家一邊刷一邊吹水 果d時日真喺好快過嫁
之後大家一個二個離開天龍 我果時真喺傷心左好耐 不過e家我又識左一班新既好朋友 +鍾意爆粗既爆粗band友
d人都咁講 舊既5去 新既點黎啦 天龍真喺有好多美好既回憶

評分

5567 + 100

查看全部評分

回復 支持 反對

玩左天龍3年到 趣事有好多最開心既就係入左個幫會
咩幫就不公開喇
係個幫度真係好開心
成日吹水同埋會帶我刷野咁
其次就係有班FD
經常一齊刷野