查看: 16507|回復: 7
打印 上一主題 下一主題
收起左側

朱古力模組教室~[1.3.2]螢光劍 MOD 超越鑽石劍的科技

朱古力模組教室開張左啦@@

今日起,我會為大家轉載唔同既mod~

廢話唔多講,

送上今日為大家介紹既mod

螢光劍 MOD

沒有更強大的武器?

敵人的血很厚?

想要有一個超越鑽石劍的武器?

你可以考慮裝e個MOD!

螢光劍製作方法(中間既顏料可以替換成紅色、藍色、紫色、綠色)

超級神奇簡陋劍柄:

新的礦物,唔知咩黎,元露@@?(好似果d水晶)

umm.....e個武器我不知點講,就講佢系雙劍.

"反派極光槍"e個名好有霸氣!@@

元露子彈@@?

元露在MC世界裡

是極度稀有

搵到果陣一定要好好保管!

模組需要:

MODLOADER

1.3.1:http://dl.dropbox.com/u/20629262/Latest/ModLoader.zip

原文:http://www.planetminecraft.com/mod/the-starwars-mod-v10/

如果你想

點安裝?

視頻:

如果睇唔明@@我講一下安裝方法@@

1:安裝modloader

2:把壓縮檔裡的東西丟到minecraft.jar(模組)

3:完成.

警告!!!!!!!!

e個模組有可能令你太強大,冇左mc既樂趣,

如果打ender dragon,系冇補血機既時候

3下死.........................

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
caesar007 + 10 轉帖分享

查看全部評分

回復

米偷人文啦!   你弄我要爆mod介紹 A_A我係巴巴哈哈都有睇過e篇文
回復 支持 反對

回復 2# A859378907

你眼睛有問題,大大隻轉字都睇唔到,話我偷文?

仲有,得你會上巴哈?? 其他人冇得上?系果度轉d野過黎都話偷

香港有幾多個人會知巴哈e樣野?得你知?
回復 支持 反對

你呃人就呃人啦 重係到串我

*重點
1.朱古力教室<你copy人野wo 重標明自己
2.本帖最後由 勁人buk 於 25-8-2012 10:52 編輯<點解釋
3.你無標明作者名+出處
4.我無話人地唔識上巴哈lo XDDDD
回復 支持 反對

回復 4# A859378907

唔清楚情況啊你?你話我copy?唔信你去問下肥仔明,我系cso同佢地玩個名系朱古力,你玩野?
   隻隻字我打,有d字唔系姐,我變左佢地做口語姐.仲有,最重要,我轉黎e度姐?下下都要俾人話,唔系偷文就copy人野,標明自己,你一定想話我好冇品?

日日我上樂古果陣見到提醒,都怕你會系度講我偷文啊,標明自己咁冇品,你可以回文,但唔洗一次又一次咁傷害我,你次次既回覆都傷害到我既心靈,

冇一次系好野.次次都搞到我好似死屍咁.日日睇到你既回覆,我個心都會一把火啊.
回復 支持 反對

回復 5# 勁人buk

我睇唔過眼lo =_=  廢事浪費time係到 完  唔使咁認真電腦姐
  傷害到你心sorry lo
回復 支持 反對

太強
5好挽-,-
回復 支持 反對

回復  A859378907

唔清楚情況啊你?你話我copy?唔信你去問下肥仔明,我系cso同佢地玩個名系朱古力,你玩 ...
勁人buk 發表於 25-8-2012 18:05

原來你就係朱古力=-=(我好似記得啦)
我成日食朱古力!
太耐冇同你玩所以我唔係咁記得你名=-=(?)
回復 支持 反對