查看: 44498|回復: 75
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] ‵小赤﹡/ °赤魂羽〥 の信譽Post ___;;

現實生活中...個個都講個信字..
原來星夢都唔例外..
出得黎行..冇個信譽Post渣手原來都幾呢hea..
至少要令同我成功交易過既人為我做個證,
證明我既信譽良好, 唔會呃人
有見及此,
小弟都決定開返1個信譽Post..
除左方便日後有咩大茶飯要搞之外..
都方便日後d小茶飯既..

都係唔講咁多廢話,
我就係小赤啦, 唔該各方好友and玩家..
如果有同我成功交易過任何物品..
都請留個言吧...好既唔好既都可以架-,-
(應該冇唔好既留言掛....)

另外,
我小赤行不改名坐不改姓, 行得正企得正, 而且只用個MSN
舊果個唔post上黎啦!!add左既都知架啦!
siu_chek@live.hk <<新!!!

請大家認明正貨,提防假冒!

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
﹢小×淚ζ -5 扣回開post分

查看全部評分

回復

信譽好到你發夢~
吾信??同佢交易下咪知囉!!
永遠支持赤赤@v@我係佢粉絲!!
回復 支持 反對

信譽好到你發夢~
吾信??同佢交易下咪知囉!!
永遠支持赤赤@v@我係佢粉絲!!
一笨小孩一 發表於 21-10-2010 20:44

小惡咁快手呀haha, 等你地返黎同我玩架@@
回復 支持 反對

回復 3# °赤魂羽〥
係係~就快嫁啦- -!!
暑假姐- -!!
回復 支持 反對

支持~~~~~~
信得過~~~~~
想pvp佢隨時同你p~
只同低lv過佢既打~
信譽:好★★★★★(5星full)
回復 支持 反對

Mr.Lee is a responsible and credible character with excellent reputation and of strict morality. Please feel free to do any transaction with him. Many thanks ;]
回復 支持 反對

支持~~~~~~
信得過~~~~~
想pvp佢隨時同你p~
只同低lv過佢既打~
信譽:好★★★★★(5星full) ...
vxice 發表於 21-10-2010 20:57

haha thanks vx...
你講到我只係中2恰人咁囉v_v

Mr.Lee is a responsible and credible character with excellent reputation and of strict morality. Ple ...
yu0308 發表於 21-10-2010 20:58

thanks 4 ur comment Ms. Lazy
I will try very hard to improve myself as well in the near future.
btw, thanks 4 being my secretary
回復 支持 反對

有信譽!!!!!!!!!!!
回復 支持 反對

之前同我收隻女聖靈 你俾先-.-
雖然你拖左一陣..但糸之後入左數都吾話聲我知=.=
吾驚我吾俾ac你咩= =v
btw.有信譽
回復 支持 反對

有信譽!!!!!!!!!!!
子謙x0x 發表於 21-10-2010 21:24

唔該謙sir@@

之前同我收隻女聖靈 你俾先-.-
雖然你拖左一陣..但糸之後入左數都吾話聲我知=.=
吾驚我吾俾ac你咩= =v
btw. ...
茵..* 發表於 21-10-2010 21:28

haha-,-唔該先,
我係澳洲嘛,要搵hk fd幫我入數-,-
唔知佢幾時入左-0-,
但係你都有信譽啦~唔驚haha!
回復 支持 反對