打印 上一主題 下一主題
收起左側

[MOD Pack] - Age Of Fantasy (新增與征服者入侵和騎士時代共存)

找到了
岩漿地=冰塊- -
瀑布=冰塊
回復 支持 反對

用來整劇  連線 DATA要一樣?
回復 支持 反對

終於搵到,我已經諗緊點樣將呢個mod apply落TR RPG入面,希望作者批准我做咁大幅度既修改
回復 支持 反對

發現有小量的問題.... =..=
1.火龍死的時候有機會彈機/死機
2.建築物..巨型投石機「PMANG」變做投石車的時候有機會彈機
3.大量火龍戰鬥的時候有機會死機...

以上的問題都試過幾次以上..有沒有解決的辦法...
回復 支持 反對

回復 24# 茶仔﹏。

第 1 & 3 個問題我無出現...
而第 2 個問題唔係 MOD 既問題, 係世紀帝國本身已經存在既問題 (本身已經存在的單位)
回復 支持 反對

我火龍死時唔會彈機哦......
另外加呢個 Mod d 野落 TR RPG 都唔錯 wo @@
回復 支持 反對

我已經add左作者,但睇黎我同佢既時區唔岩,我次次online都唔見佢在線=___=
hey,西門,有冇改名既idea啊,暫時仲未收到一個好既漢化版名,so 一直唔想放正式版住
回復 支持 反對

我一玩就彈

唔明點安裝...可5可以講清楚D/比圖睇睇-_-"
回復 支持 反對

回復 28# DSMinG
1.download page1果3個rar

2.右鍵---->Extract here
會多左個folder叫age of fantasy

3.將個folder入面3個dat覆蓋到AOCfolder
裡面1個叫DATA的folder內
(覆蓋請先back up)^.^

彈機,玩唔到的主因:
1.可能你的language.dll,
           language2_x1.dll,
           language2_x1_p1.dll,
   唔係最正式的那個....
   或者係裝過劇情資料庫
   或者係出左事
   我試過裝過個Aoc,或換了呢3個檔,得左
       language.dll (488 KB, 下載次數: 2717)

入面的譯本請勿介意

2.如果佢你叫你入CD的話...
咁你就要去番Aoc個folder...
打開那個叫setupReg的檔
佢會run一陣然後自動消失
再入番aoc,問題已解決^.^

language_x1.dll

260 KB, 下載次數: 127

language_x1_p1.dll

44 KB, 下載次數: 27

回復 支持 反對

那請問..我用此MOD制劇..如果別人無此MOD會不玩不到.
回復 支持 反對