查看: 2631|回復: 14
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 評石器時代2 大家好期待咩=.=

玩過石器1 既玩家 如果玩石器2一定會好失望-.-
石器2 係冇故事 冇英雄薩姆吉爾..冇精靈王..打小王就有..
就係帶住寵升lv 玩石器2只有升lv..
人物點配點?? 敏一定要跟住寵  高過寵少少就好..石器2合撃率低過石器1好多..
其他點自己鐘意點配就點點 唔玩魔法就唔+魔啦..
玩咩魔法呀..合唔到擊有鬼得升咩 同石器1一樣係計最後一擊有exp
升到高左lv 再升1lv寵 難過登天 ..一升左高lv遇低lv怪既遇敵率低到近0
+上敏差成截合唔到擊 練新寵會練死人
想同fd一齊升lv呀??1個人自己打怪 可以用到5隻寵 2個人每人出到4隻..3個人咪出到3隻..2個人2隻..
-.-自己玩唔好 有得升哂5隻寵
好失望 騎寵系統 騎左上寵到=冇騎既能力 ..仲比隻騎寵阻左一個寵位
邊隻寵勁??d寵能力差距唔係好大..一開新手洗幾隻新手寵 雞仔 可以走天下
玩開石器1 有加速 玩石器2 升到十幾lv就好冇引 會升唔上 唔止冇加速 根本石器2係難升
有冇人回呀~~有冇野問呀~
回復

樓主係美版玩家???
回復 支持 反對

玩厭左 好耐之前玩嚕= =冇心機玩 佢商城一直出新寵 我根本升唔到1lv寵..真係 開隻新手升一定仲快
果d機暴果d寵 根本冇石器1果d技-.-同普通寵一樣=.=
加上隻game有外掛ga..好易 按鍵精靈就做到自動升lv識回血回野
真係 升到十幾lv就會開始想死
放心= =我唔止玩左十幾lv <<秘密kaka
回復 支持 反對

等我封測既時候
親身試左先!!!
回復 支持 反對

= =我都要玩下先
可能石2真係冇石1咁好
回復 支持 反對

ac我就有ga la(工程體驗版本帳號) ~試玩左之講
回復 支持 反對

樓主覺得唔好玩ge咪唔好玩
好多人都未玩過 唔會因為你講幾句就放棄
如果真係咁差ge就唔會黎到香港
回復 支持 反對

有少少啦...希望唔好有外掛啦..有就唔好玩
回復 支持 反對

算是迷你版的石器 [感覺好似玩GBA咁] [D野好細粒= =]

雖然佢冇石器1咁豐富, 不過 石器1 都係由 1.0版本 到8.0版本 不斷咁更新,

所以 值得一試 . 等佢好耐架啦 好似有2年 日本版玩起
回復 支持 反對

就算石1比代理搞到咁,都覺得佢好好玩,石器2唔係太得
回復 支持 反對