查看: 11282|回復: 14
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[新鮮試玩] 九龍爭霸

關閉 [複製鏈接]

遊戲名稱:九龍爭霸
測試會員名稱:風貓(zerozero1234)
官網:http://nd.runup.com.hk/
遊戲類型: mmorpg
遊戲封測中.......
星評:★★★☆☆ (5星為滿分)
電腦配備要求:          最低配備         丨   建議配備
            cpu   pentium3-1GHz以上       pentium4-2GHz以上
            ram   384mb以上                   512mb以上
         顯示卡  Gforce2mx以上              Gforcefx5900 128mb以上
硬碟空間容量                       1.5gb以上
      作業系統         windows me,2000 ,xp ,vista
   directx版本                       directx9.0c
      連線需求                            ADSL
螢幕解析要求                         1024x768
遊戲截圖:

後感:其實有聽過呢隻GAME嘅人都知道,隻GAME已經出左2
       BUT我想睇下雲起GAME仲有無人玩,所以就玩下喇
       點知,真係不出所料,比起其他我玩過封測的GAME少人X倍
       但係隻GAME玩落唔差,有個幾得意又有D無聊的SYSTEM
       呢個就係修練SYSTEM喇,個人物每升到12層,就可以修練,變
       勁D,不過呢個SYSTEM就係要用曬MOUSE的左右鍵玩的
       所以幾創新.另外隻GAME做得唔好的地方,主要係好難賺$$
       但係D任話叫你買D野又貴到唔知咩事,所以呢個就係佢美中不足之一
       仲有就係有D任務物品要好耐先重生一次,有玩都知咩事,魔山果個任,,......
       最後講多一句,個電腦配備係我自己打嫁,唔該加多D  FUN鴉,老板

評分

參與人數 1樂點 +25 收起 理由
JSN + 25 內容精彩

查看全部評分

回復

回復 樓主 的帖子

隻game難賺錢?
錯啦,係你自己唔識賺錢
我凝神1成果陣已經賺到有6萬幾
小人玩都正常,十個有8個話打狐狸悶,無聊就唔玩,連弟子都未做,職又未轉,輕功又未學就話悶,唔好玩,5lv都未升到就話隻game唔好宜樣唔好果樣果d無資格批評宜隻game
無耐性既人唔該死開
不過我都唔係咁想玩封測,開得果4個門派,而且入面重有好多bug未搞掂
,so宜家基本上係等公測
我評的話,5分滿分,我會比4分半
回復 支持 反對

回一回上面果個,
個個人喜好都唔同,幾爛既game都會有人話好玩

引番你呢句
"小人玩都正常,十個有8個話打狐狸悶,無聊就唔玩,連弟子都未做,職又未轉,輕功又未學就話悶,唔好玩,5lv都未升到就話隻game唔好宜樣唔好果樣果d無資格批評宜隻game"

其實又係咪真係咁好?  

..

感謝樓主的分享~~~
回復 支持 反對

我都玩到25Lv架=___="
但係到左轉職打果隻雙影乜鬼?定唔知咩名...
打親都彈機@p@唔知係我問題定係bug
但係見符近被果隻雙影乜鬼打既人都係類似彈機既情況...
呼~"~捱唔到悶想升25真係幾煩下...不過感覺轉左職都唔會好玩得去邊
回復 支持 反對

回一回上面再上面果個[[bao_42]]
你講邊方面真係咁好
都唔知你UP咩
回復 支持 反對

玩到2LV就唔想玩,,隻GAME好悶..開頭以為好好玩
對rpg死心,等天2
回復 支持 反對

回復 6# 的帖子

咩係天2?十二之天2?
回復 支持 反對

原帖由 傑乂達_達 於 13-12-2008 20:46 發表
咩係天2?十二之天2?

如果係12之天2我就唔會話等啦,隻GAME我都玩過
13LV就唔想玩,好悶..
等緊天使之戀2
回復 支持 反對

回復 6# 的帖子

重話開頭以為好好玩
玩得果2lv
笑=]
重有果隻天使之戀2,玩過台版
學你果句
開頭以為好好玩