打印 上一主題 下一主題
收起左側

你地入黎評下理 邊有兵堡神手會咁

最大爭議問題係3p既行為值唔值得嬲咁耐而已
加上打機如果真係咁玩的話
應該兩三場就一次粗口戰.

加上4p  你以為我一直幫緊3p?
我都係覺佢玩得差
但有用咩?
一開波見一個唔識玩就棄權?  這是冇可能的嘛?
就算唔識玩令到他人滅國
都唔代表賽事係輸
唔係馬後炮
如果我係你  我滅左國  我反而唔會理邊個唔識玩
反而會用多兩隻眼去睇場指戰術.
唔係一味怪怪到完場為止

我同2p就真係幾個月冇玩的了
係如lam所說  玩得hea一點的了
其實如果要怪你應該全部都怪吧?

==========================
回How 版主
他日再聚吧=]
果場都係我三個月以後既第二場@_@"

回復 支持 反對

原帖由 eyab34 於 12-3-2008 20:16 發表
係lo
邊有兵堡神手會封人[[tk_18]]

你傻la 一定要壓住西火 唔係 13p俾西火+韓出左黎 +匈奴幫 ...韓一個夠殺124p 帝左 team1 可以棄la
回復 支持 反對

不要激動了!!!!!!!!!-v-
回復 支持 反對

原帖由 icac886 於 14-3-2008 11:22 發表

你傻la 一定要壓住西火 唔係 13p俾西火+韓出左黎 +匈奴幫 ...韓一個夠殺124p 帝左 team1 可以棄la

西班牙始終都出左黎:handshake
土耳其仲玩完tim
呢d就係壓西火既後果
回復 支持 反對

13p仲覺得佢地自己好勁 冇左土同中都贏到咁

1.咩叫大軍壓境?當7p仲未棄 你話大軍壓境去7p 7p一樣滅  你大軍壓洛7p 咁有咩兵打6p5p
再當個8p係廢 兩隊蒙特封實佢 咁5p6p呢?
咁仲win唔win到先

2.再當6p仲未棄 又話大軍壓洛6p度 佢一樣死  點死?3分鐘一個堡? 人地慢慢射都射死你wow
   加上d兵去哂6p(都唔知攻唔攻得入) 咁5p7p8p又點呀?
回復 支持 反對

原帖由 神龜大俠 於 14-3-2008 16:33 發表
13p仲覺得佢地自己好勁 冇左土同中都贏到咁1.咩叫大軍壓境?當7p仲未棄 你話大軍壓境去7p 7p一樣滅  你大軍壓洛7p 咁有咩兵打6p5p
再當個8p係廢 兩隊蒙特封實佢 咁5p6p呢?
咁仲win唔win到先

2.再當6p仲未棄  ...

可能因為你廢先顯得佢地勁[[tk_11]]
回復 支持 反對

薩拉森牽56p
7p 320kills only
本人500了  我單人封都夠
8p有中國睇
出村重投也是完
那麼  他出不出來有意思嗎@_@?

6p就一定同佢打粒鐘的了
呢個就一係贏一係和
5p?  一個薩搞得掂
我村了  6p冇可能咁易出到黎
78p同我頭先所述一樣

但你睇返記檔
第一次我出聲係話"搏摸和"
睇清楚D先.

那麼  幾時有覺得自己好勁@@?
本人打得唔勁  冇人講過我係神手我係高手
我都冇自滿過  係你自己覺得
加上
2p既回應你回左未?
加上
打得弱唔緊要  起碼知呢場有咩方法入手.
自己衝哂去封7p?
你唔封7p你幫5p  咪話我話  你出硬村的呢場
即使5p殺入你城.
就係你200隻睇7p  7p淆  唔出黎
你先出唔到村.
不是嗎?

都好聲好氣的了
你就爆哂粗
咁可以點?
又自我中心唔聽人講唔理解我場中講咩
就以為我幫緊3p以為我覺得自己勁

3個月都冇打勁極有限我自己知自己事啦?

你睇果場  我有封灘  你冇封灘
大家都俾人打  都曾經有兩隊匈奴殺入
我5堡健在  
打兵堡冇勁唔勁
係你識唔識執生
冇人幫你你係唔係都要自己封左條灘先呢?
你話走唔到返城  7p城果d del再出過唔晒好多時間吧?
回復 支持 反對

其實邊個29都唔洗再討論返,,,,
鋪機都打完點解仲要係到爭論- -
回復 支持 反對

支持樓主既諗法..係個殺拉唔識封姐..封埋..贏更
回復 支持 反對

原帖由 HowDareYou 於 14-3-2008 19:34 發表
其實邊個29都唔洗再討論返,,,,
鋪機都打完點解仲要係到爭論- -

其實入街場10場8場都有29的吧zzzzzz
不明白為何還要說一番而已.
回復 支持 反對