查看: 13668|回復: 12
打印 上一主題 下一主題
收起左側

20080120 02:00對戰一貼 肉肉-__-

1p維仔    我
2p法蘭克    仔仔-浩然
3p韓國    SiMon
4p阿之    ~吉吉~
5p象仔    夜影
6p拜占    遊俠
7p哥仔    FireBird
8p條仔    義狗

以下文章並(唔係針對他人,只係一場大戰)~凈係想知大家諗法係咩  一睇文明就知表面上唔洗打~
點知~  呢場原來係我第一次打既  肉肉大戰  何謂肉肉  自己睇以下文章  (唔係罵戰@@)  
{版主認為係唔岩既唔好咩我 ip 唔岩你可以刪除佢~.~被人咩佐就會拉唔到人玩  我成日開兵堡玩架-_-  }
           &  唔知有無post錯區 我好少開post-.-  &
時間:用了02:41:35  
1p咁耐出佐村一定架喇  出騎兵-__-
2p棄佐     % 可能訓覺呱   早期被8p封佐 無聲出~.~ 啞佐%
3p無城     被8p遊俠爆哂   得返d馬弓幾座馬房係(城外)  仲有十幾座憎侶院 6p(城內)
4p有城     有弓房 步兵營
5p棄佐     因為無封位 被我地快攻 攻死佐  我維京加4p阿之爆死佐
6p棄佐    #早期出佐村 不過起弓房出火槍 <正常   不過起步兵營 起戟兵~.~  點知被3p馬車打死佐-.- #
7p有城    Q出佐成吉出佐哈羅  點解?.?  因為3p我叫佢攻7p 佢唔攻  佢係度(想)屈8p分呱 所以7p先出成吉Q
續:         W無計架wor-_- 我維仔 帝佐可以出咩 咪騎兵- -勁少少 4p就有咩出 咪劍勇加d鷹仔咯-  - 我地送兵多
續:           本來差d攻入 - . -差個3p  最後梗係出埋哈羅喇  我地就gg佐 W
8p無城     早期因為50隻封2p 20隻 封我 無咩兵守城 .  6p有少量兵幫佢.. 幫佢個陣時 城無哂了我d維仔同佢肉拼-_- 沖出去佢屋企
續:       *我叫埋4p 31(攻擊敵人)8p所以爆哂佢城 得返d兵 無計- -條條 唔係咁易打  我維仔多多唔夠死  阿之被6p拜占追斬下-__-*
續:           (補)有馬房弓房   沒村剛剛死了沒城陣    不過出佐哈羅 吉仔一早去佐攻3p 攻下3城希生佐  因為3p空城 3p太(勁)

總結以上:     大家得到d咩結論@@?  1p<被人sm目標  2p<被人封目標  3p<都係被7p sm個隻  4p 唔使講  拜仔係度等於88

事件因由係咁  :

開始我諗-  -  gg得  12(我快招架不住呢) 不過我份人不嬲唔鐘意again 輸咪輸 未試過  6字針
我(想)叫2p封5p-__- 3p封拜 4p封條 我自己打塞  點知出兵唔夠別人地快- -v
6p出去4p殺少少@@ 之後沖入去打4p城~.~ 無奈 照打
4p咪搵d殺下兵咁咯
我叫3p出去幫手- -佢好似無反應-  -好遲先幫喇- -
哇!! 7p殺到黎 - -佢好勇唔走wor 我叫4p幫手  3p佢唔走- -  4p殺到3p好似無哂咁-.-
我實有去幫手喇 sm唔少哥仔=.=v  殺到咁上下 又係我維仔帝王既時候  升哂野-_-發現
6p又沖去4p度打城-_- 唔打兵 型!!  象仔出哂 無封城    叫4p 31 5p( 有解釋)  
就係咁gg佐d 城- -   兵仲有20隻係3p門口  成班喪屍同7p企佐係3p度  同埋城仲有d殘兵(殘留下既兵11)
6p見爆佐4p城好多血 唔放棄  繼續沖去爆@@  努力加油-.- 點知都係爆唔到 最到後  
4p沖佐出黎幫3p 清哥仔  點知3p又鬼咁快出黎-.- 被哥仔sm好多馬車  <<<此事之前 我被8p封佐d  又封唔哂咁-  -  2p封死佐
3p出黎之前  發生上列事件 (*字)  ...........省略佐忘了 - -  3p6p帝佐 
    維仔實在太(勁)-_-可以同7p打下 6p有幾隻企係7p門口享受 我肉拚 精拜- -  3p封6p 我死凈好少- -被7p走佐出黎去3p 3p走係正常
    我梗係call馬  維仔同阿之去幫拖喇 點會見死不救咩 !點知此時 8p出村-_- 12(有解釋)    (補充3p幫2p之時 清佐8o兵)
    叫2p封8p 正常吧  點解正常~.~  因為8p早期出馬房出遊俠  封住先姐
    之後到# 6p死佐  本來叫3p就封8p  因為 (%字)  到7p (Q字) 我見唔對路咪叫3p封7p (W字) 

最後就係咁  輸佐-__-  有無人覺得好無聊 唔明架?   唔明可以問wor  唔知呢個內容岩唔岩標題

留d  cm@@  我覺得真係...................無奈-.-v   暫時係咁多-_-有補充先上黎   

禁拉兵 禁newb  禁無品 禁亂棄  要合作 要團結  團結就是力量  自己打兵堡宗旨   (禁被人ban ip)  <<希望唔好喇~.~12  

回復

orz
你點解唔save
回復 支持 反對

好難明   下次SAVE黎睇下
回復 支持 反對

to #2 #3

唔係次次打兵堡都save架嘛-   - 點知係咪姐
打過先知係咩人  所以下次我會記得架喇
~.~ 無奈
回復 支持 反對

今日又比你sm orz
好在你冇save
回復 支持 反對

下次save紀錄檔 
回復 支持 反對

傻仔小茶...哈哈
我係樹牙=v=
回復 支持 反對

to#5

你係邊個阿-__-
好似對面個個都打得唔好~.~
to#7
hi 小樹-  -v
輸佐/.\
回復 支持 反對

你好強- -"..
用文章反映 save..
我好想加你分= =
回復 支持 反對

thx#9

不過無人明白我講緊既內容係咩-___-
打佐成個鐘  無人俾意見
個個都話   save save-  - 唔通場場都save咩  梗係出人意外既一場先令人嗟歎
12- -v

希望有人睇佐篇野 會有d意見-__- XD
回復 支持 反對