打印 上一主題 下一主題
收起左側

<===>=NTE=(專用集中討論)<===>

俾我就加入幫手啦..
話俾佢地知唔係人多就勁..@@
回復 支持 反對

回復 #68 kwan0804 的帖子

唔係唔想幫...係唔知點幫....acg同咁多盟開戰..幫唔到
回復 支持 反對

原帖由 暗殺者 於 30-7-2007 11:09 發表
唔係唔想幫...係唔知點幫....acg同咁多盟開戰..幫唔到

同你講..ACG一定贏硬..=]
回復 支持 反對

回復 #61 不滅之風 的帖子

乜係咩="=我隔離果個村叫零wor
依真係地球村wor,丫佢條!?用我個名
嘩原來s1,s3同s4都有人用地球村
我係s1,s3,s4用,佢地又係s1,s3,s4用,唔通我呢條村個名好有吸引力? xd"
囧""

回復 支持 反對

有冇人睇得明佢講乜?- -"
回復 支持 反對

回復 #75 kwan0804 的帖子

完全唔明....咩地球村....跟住又地球村...
acg我都想佢地贏...因為我s2同佢地同盟...
回復 支持 反對

怎贏ar...咁多個盟圍佢wor..難難難難x9999
回復 支持 反對

回復 #77 samsam1688 的帖子

你有所不知......好多盟同佢宣戰....但只有佢打人..冇人打佢....
睇下
最成功的攻擊者
玩家 人口 村莊 分數
1.  Tim 152 1 187 <<---------ACG
2.  BBQ2007 83 1 123
3.  Nana Mizuki 166 1 122<------<ACG

最大玩家
玩家 聯盟 人口 村莊
1.  Nana Mizuki <<-----ACG-II
2.  siz TIME-星光
3.  superm 超聯總盟™
4.  白天雲 <<------ACG
5.  Tim <<----ACG

5名內有3個都係ACG...
如果係咁比人打會唔會人口咁高.....因為只有佢地打人
回復 支持 反對

但係d人一打佢咪乜乜= =
回復 支持 反對