打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 南ser大戰

回復  逆天影片

又關星雨軒事 ,呢輪星雨軒紅咩,得幾個人仔打得下,個個都糸豆腐黎 ,企你果邊有 ...
逆天、墨冰 發表於 18-1-2016 11:17

講到最後未就係利益,星雨軒諗住跟惡小好丫做大佬又可以打野外王LU。
點知愛殺出現,星雨軒輪落做死狗。
而家既星雨軒只不過係惡小養既一條死狗。
同惡小一齊不停做小動作
狗既作用係得咁多
惡小以前係天龍王者隻狗,而家咬主人。
星雨軒而家係惡小隻狗,惡小自己都係小心D因住比狗咬。
惡小唔係搞咁多野,訓練好隻狗先啦。
回復 支持 反對

無情你好意思講野,當日又唉又西做牆頭草,風吹向邊邊就跟住去邊邊擺,今日吹咩風丫...成日扮傻仔尻知孖碌 ...
天氣報告 發表於 18-1-2016 10:27

好撚笑 我同寶貝d對話點解我訓醒可以係另外一邊收翻翻黎?
回復 支持 反對

老實講,一直以來愛殺點樣對和平幫自己心裡有數,要和平幫企你地果邊糸難。世族時期和平幫唔入戰魂,唔通入你地逆天?你地逆天亦唔會收吧!照計天龍王同惡小交惡,你地有機會反擊,叫齊人返黎,點解唔夠做,只糸唔明你地既目標糸乜野,好似以前咁?依家好多幫會都唔弱,要只有你地愛殺做王就難,等同天龍王一樣
回復 支持 反對

無情你好意思講野,當日又唉又西做牆頭草,風吹向邊邊就跟住去邊邊擺,今日吹咩風丫...成日扮傻仔尻知孖碌 ...
天氣報告 發表於 18-1-2016 10:27

牆咩頭草?_? 我本來就諗住入惡小 你地就當我係人地派黎既25 放曬d對話圖出黎放我上台 你好意思講?_?
回復 支持 反對

你地班撚/樣點撚對我自己心撚照啦
回復 支持 反對

老實講,一直以來愛殺點樣對和平幫自己心裡有數,要和平幫企你地果邊糸難。世族時期和平幫唔入戰魂,唔通入 ...
逆天、墨冰 發表於 18-1-2016 11:50

難道惡小無份打和平幫!
世族年代和平幫入戰魂就係敵人,敵人打你地就應該。
唔好諗住退左幫退左世族就唔洗打。
拎完著數就話和平唔洗比人打,有咁著數既個個都去啦。
你地而家講既野只係接受唔到比愛殺同天龍王者同時間一齊打,
而做既小動作自我安慰覺得自己好正義姐。
係古城所謂和平幫傲世同惡小一齊打我地叫做咩野,,
映芯係近P話開紅無人殺又係咩意思,你地自己知。
唔好再係任何人面前扮正義,光明正大做番一隻為求利益對人搖尾乞憐既狗吧!
回復 支持 反對

回復 31# 逆天影片 你糸咪
   你呢番說話同天龍王講就岩啦!  雞欣都放AC啦!狗都冇得你做!
回復 支持 反對

回復  逆天影片 你糸咪
   你呢番說話同天龍王講就岩啦!  雞欣都放AC啦!狗都冇得你做! ...
逆天、墨冰 發表於 18-1-2016 12:11

愛殺一直都係輸家,邊個放AC都無影響,都唔會驚。
請收起你地果份虛偽,唔好再扮正義令人嘔心。
做野前唔諗後果,比人打係到吠無用架。
回復 支持 反對

你地鍾意打邊個有咩所謂!玩得預左比人打!我只糸一個無名小卒,楂雞都冇力,講真,天龍王、惡小、愛殺、三個幫我都唔多鍾意,只糸一直都討厭雞欣口臭,唔明你地點解要同佢合作。打輸有咩所謂,大家齊心盡左力,輸左都開心,我糸咁架!
回復 支持 反對

愛殺如果為利益,幾年前已經一早可以唉住天龍王者,洗等今日?打左咁多年,都無放棄過,個d拎慣着數嘅牆頭草先會依付其他人而生存,而家唔好懶正義。我地不嬲都唔介意無朋友,亦唔介意得罪任何人。加上而家無左世族,有咩利益可言?
回復 支持 反對