打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] [官方]迎馬送蛇 賀年杯2014

express
回復 支持 反對

十卜~  michaelcs555
回復 支持 反對

官方搞比賽,先唔好論個比賽規模唔夠大(得個8隊真係咪Q搞啦),講下呢個比賽既公平性先。
  首先, 官方所定立既規則可謂做d唔做d, 限制d雞毛蒜皮既野(例如skin,logo,兇手提示,詳細傷害顯示), 又唔限制哂d 非1.6槍枝(例如m16,雷豹)。或者官方會話要保留CS"O"既特色,或者一D人亦都認為勁係唔怕人地用咩槍。其實公平, 一系唔做, 一做就做到底, 做得具體深入。
  再者, 論公平, 我相信好多人都會睇完個抽籤結果出黎就唔信會有「公平」既存在。無疑, 個d無被gm抽中既人不多不少心懷妒忌, 亦可能因此話結果係「內定」。但係, 明眼人一眼都睇得出個結果根本唔係「完全抽籤」。我地可以從THIS IS呢一隊中其中一位角色(THIS IS KERWIN)既名稱係有2個空白鍵。而根據CSOnline改名既規定, 我地係無得係名字中加上空白鍵, 所以有理由懷疑官方一早預留位置比呢一個玩家, 甚至係呢個隊伍。
  更甚既係, xHkzlAcEmEi 以及 l待你差只想你怕l 呢兩個AC其實係同一個人黎, 官方要求參賽者提供身份證號碼首4位數字, 但係又唔CHECK, 人地亂打4個數字當係堅......咁其實個個開分身亂報都得架啦, 到時抽中自己打自己咁咪好威威? 公平又係邊?
  另外, kerwin你真係改番好個名先啦空白哥= ="...
「你當我多心啦......唔知點解次次d大團都有份打。官方唔拿係留位比大團, 之後睇隊名靚唔靚黎『抽籤』啊嗎?」
回復 支持 反對

官方搞比賽,先唔好論個比賽規模唔夠大(得個8隊真係咪Q搞啦),講下呢個比賽既公平性先。
  首先, 官方所定立 ...
xDeViLkissi剎 發表於 23-1-2014 20:08

有些事情就不要拆穿
回復 支持 反對

唉,kerwin GOR 翻屋企玩你嘅空白鍵啦
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
回復 支持 反對

回復 16# SnV2
回復 支持 反對

我對你們橘子只能說一句:吊你老無啊黑橘
SnV2 發表於 24-1-2014 01:46

嫌自己樂點多嗎?
回復 支持 反對

回復 18# 血映雪 樂點...gdgd
回復 支持 反對

回復 18# 血映雪 放樂點嗎?
回復 支持 反對