打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 17/9/2013 更新內容,戰魂重出!!

回復  chanko898
    359點雖然平左,但你又講到皮膚槍....搞到我唔知點-3
terryasdq 發表於 17-9-2013 20:58

别聽他亂說, Janus M4啟動無限子彈時的威力很强的!
接近Minigun的連發, 噬魂者的破壞力, MP5的穩定性...

試問怎麼會是皮膚槍的水平?
回復 支持 反對

回復  terryasdq
    如閣下收入都有咁上下的話,就拼把中上既平民神器弓箭吧 ...
chanko898 發表於 18-9-2013 10:39

要賓果的玩意兒大概不算是平民的吧?
回復 支持 反對

回復 13# 血映雪

B模式應該要形容成
貝西摩斯之爪的威力+極速飆風的射速=11秒遠距離版的電鋸左鍵
為了平衡  所以命中悲劇(水路精準影響不大)
回復 支持 反對

回復 15# 好人c

把野系咪有咁既實力下星期二就一清二楚
回復 支持 反對

回復 12# chanko898

我只係想做個小玩家...唔係好想做拎神器周街走既人XD....我零用的確可以同個賓果GOT1...但我情願放多D錢買真實摸到既野!
回復 支持 反對

回復 13# 血映雪

我睇完你咁講我亦都上左Youtube睇片攞多d料...雖然係無限彈..但有時限......不過對我用緊呢個冇點槍ac尼講...係個好機會尼...不過我多數玩一般...拎把$6000槍玩一般好似唔化算......我e家唔知點算((我都會耐唔耐玩下災既~
回復 支持 反對

回復 18# terryasdq

閣下既零用恐怖到竟然可以同某水果既吸血拼圖(賓果)拼過你死我活,小人偑服到五體投地同埋想同你講翻聲佢準備出janus-7有耐性可等下睇定D先話吾定會有驚喜
回復 支持 反對

回復 19# chanko898

咁快囉到料...知道有janus-7咁勁既 .......不過janus-5都未出...仲要等到出janus-7...我真係驚自己冇咁好耐性
回復 支持 反對

回復 20# terryasdq

D料係巴哈無意中睇到既,佢個更新檔有呢把槍既名(可能會系機槍),但打開乜都無,可能今日佢個邊更新應該拎到圖最遲下星期4
回復 支持 反對