樓主: jeremyjeremy33
打印 上一主題 下一主題
收起左側

`- PoorGuY一12S收人~

回復  Cavalier

圖呢 冇圖冇真相
furball111 發表於 8-6-2013 16:25

我知係無圖 不過有冇做過你知個眼鏡蛇更知
回復 支持 反對

回復 122# Cavalier

事件的證據或紀錄是有關於外交及內部懲處的樞紐,倘若沒有足夠及有力的證據恐怕我們無法介入及處理,這制度只是將疑點利益歸於被告,並不是任何包庇,希望閣下明瞭我方的限制。另外,當時我並不在場,因而無法得知事件的來龍去脈,只可以按照事件的客觀因素作出判斷,若言論有冒你方軍團敬請見諒。至於有關挑釁戰爭並非我多次發言的目的,只是你方團員從言論中反映出自己懷敵意,故此解釋有關打屍團戰的言論。讓我重申血怨是屍3團,本來不應與你的一般團有任何衝突,故此我希望可以深究爭執的起源而將它遏止--這本來是我身為外交部長的職掌。有關於嵐仔的事宜有關人士已經展開調查,希望你尊重我方的處理手法。若有任何建議或疑問,歡迎再聯絡本人。
回復 支持 反對

回復  Cavalier

事件的證據或紀錄是有關於外交及內部懲處的樞紐,倘若沒有足夠及有力的證據恐怕我們 ...
furball111 發表於 8-6-2013 18:03

上次眼鏡蛇最後咪認左用錯瑪麗 最後道歉既 咁唔洗圖啦掛?呢件事我團友又知 你有幾個團友當時都在場 你可以都話冇既 不過只會令大家更清楚你既人品去到邊
而且我都解釋左災人所講既唔代表本團立場 佢都係唔知成件事而亂講野 事後佢都刪左留言 唔明點解你係咁多疑 諗住我地有心與你團為敵。即使你覺得佢留言有問題 點解唔向我地反映,而故意翻起果件事既發展,你好似專登翻起Rize戰敗既事咁 其實第1句就有冇必要做到咁既地步?你大可以回復災人話事實並非如此 如果佢再進一步問落去你先講落去都未遲 又可以cso向我地反映災人既留言 你第一步就挑起我們戰敗單野 仲要講一半唔講一半 當你站在我地既立場上 相信你都會有不滿 對嗎?
回復 支持 反對

推~~~~~~~~~~~~~
回復 支持 反對

回復 123# Cavalier

我方明白你的關注 已經儘快處理, 處理完畢將通知你們有關處分的實際內容
回復 支持 反對

推~~~~~~~~
回復 支持 反對

回復 126# jeremyjeremy33

5好成日推
回復 支持 反對

回復 127# 災人

唔推個post會沉55
回復 支持 反對

回復 128# jeremyjeremy33

你當我無講過
回復 支持 反對