查看: 8698|回復: 26
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 你地偉大既毛百萬剛才又同辣椒官方接觸

至辣椒官方:

你好:

[size=13.63636302947998px]

本人是屬於香港的海外玩家

致信回報關於FREESTYLE問題

繼較早前回報LAG的問題後,今天竟然出現無法連線伺服器的問題

而且問題並非只出現於個別玩家的身上

而是接近9成的香港玩家無法登錄FREESTYLE遊戲

促請辣椒官方盡快找出原因及解決,謝謝

附上香港Freestyle論壇的討論

http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4423005&extra=page%3D1

您好:
可否請您提供您的ip位置,以便為您查詢確認,謝謝

你好,

[size=13.63636302947998px]本人的IP124.244.153.27 用的網絡是香港寬頻

[size=13.63636302947998px]我深信所有香港玩家於是次是事件都全部不能進入遊戲

我已直接聯絡超過20位香港玩家
同樣出現此問題9999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999

親愛的玩家您好:
感謝您的回報,此端已將您提供的資料紀錄並轉交相關單位進行確認,若有後續消息將會再次回信給您,亦或會將相關資訊公告於遊戲官網,謝謝您。

============================================
9999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999結果係咩都無解決

評分

參與人數 1樂點 +15 收起 理由
宇智波鼬 + 15 熱心協助

查看全部評分

回復

我都係hkbn fs玩家
已經問過hkbn果邊佢話無問題
問辣椒
佢地又話伺服器正常
但我琴晚已經連唔到連
登入都唔得...
姐係好明顯係辣椒問題但佢又唔搞啦
回復 支持 反對

您好:

目前應可正常連線,請您再行確認,謝謝

您好:

請您協助將您的網路線路重新設置,請您將遊戲重新安裝後再執行確認,謝謝

============================================
回復 支持 反對

您好:

目前應可正常連線,請您再行確認,謝謝

您好:

請您協助將您的網路線路重新設置,請您將遊戲重新 ...
毛百萬 發表於 6-3-2013 07:52

收啦叫佢都係唔q得囉...
回復 支持 反對

收啦叫佢都係唔q得囉...
fatto 發表於 6-3-2013 15:54

你唔係信佢呀
回復 支持 反對

你唔係信佢呀
毛百萬 發表於 6-3-2013 07:56

問題一出現開頭以為自己問題重裝
點知都係咁
一上黎睇睇先知大家都係咁
回復 支持 反對

問題一出現開頭以為自己問題重裝
點知都係咁
一上黎睇睇先知大家都係咁 ...
fatto 發表於 6-3-2013 15:59

其實我已經炸緊佢個MAIL BOX
回復 支持 反對

其實我已經炸緊佢個MAIL BOX
毛百萬 發表於 6-3-2013 08:00

佢已經唔覆我
回復 支持 反對

佢已經唔覆我
fatto 發表於 6-3-2013 16:02

是關我果邊重有份萬5字既paper未打 又一d頭緒都無搞到我無野做 唔炸佢個mail box 唔得 一齊炸佢啦
service@cayennetech.com.tw
回復 支持 反對

是關我果邊重有份萬5字既paper未打 又一d頭緒都無搞到我無野做 唔炸佢個mail box 唔得 一齊炸佢啦
se ...
毛百萬 發表於 6-3-2013 08:03

我份pj都無頭緒
   所以.....
回復 支持 反對