查看: 4752|回復: 29
打印 上一主題 下一主題
收起左側

你地用緊咩機??

關閉 [複製鏈接]
有咩app可以推介俾我^^??game,影相,聽歌app有冇咩好介紹呀??thx
回復

我用緊i9003的,影相既app我介紹隻cymera,打機既我介紹隻defender 2比你
回復 支持 反對

本人近一個月內換了數次手機,
HTC Sensation XL -> Samsung Galaxy Nexus -> Samsung Galaxy SII(Black) -> Samsung Galaxy SII(White) -> HTC Sensation XL

經過本人一輪實測之後, 發覺核的多少其實沒什麽關係, 最緊要部機啱心水, 千萬唔好談規格去買機, 如果唔系會後悔的!

本人發覺用單核的XL上網比機王SII還快, 所以本人現在已經不看手機的規格了a0a
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

回復 2# 我思故我在

i9003係咪samsung??
thx版主^^聽歌app呢??有咩好介紹??我部電話一首歌仔都冇好空虛/_\
回復 支持 反對

係囉咁有米ge-_-點解你會出咁多部冇部岩用咩??
不過電話我已經出左;P而家入緊app落去...哈哈...仲有咩推介app介紹下;P
回復 支持 反對

聽歌我介紹kkbox俾你,d歌都幾新幾齊,你可以dl來睇下
回復 支持 反對

thx....我岩岩dl左睇過又真係幾多歌....好多新歌都有...
你係咪用緊??我想問咩係一齊聽??
回復 支持 反對

回復 5# choi1028
i9003係samsung的,聽歌既可以down酷狗音樂/kkbox,不過kkbox好似係3台就免費試聽一個月,其他就得一日,再唔係你down歌落黎聽都得架.
回復 支持 反對

回復 9# 我思故我在

好彩我係3:lol ....哈哈哈哈
禁左個app成日都未睇哂佢d野....
你都係用開哩個??你知唔知咩係一齊聽??有咩用ga??
回復 支持 反對