打印 上一主題 下一主題
收起左側

[Android] 轉)))Android 4.0登臺 Samsung Galaxy S2正式升級

關閉 [複製鏈接]
其實宜家有邊個launcher扮得最似??宜家用go..覺得唔太似...nova有冇中文??
allec 發表於 20-3-2012 22:41

nova 只係一個 4.0 既原生 Launcher ..  最似樣既.. 可以話係.. ICS  Launcher
回復 支持 反對

nova 只係一個 4.0 既原生 Launcher ..  最似樣既.. 可以話係.. ICS  Launcher
EY3P 發表於 20-3-2012 22:44

本身想用launcher扮下4.0,但又唔鍾意佢個3個制請問有冇計搞搞佢??
回復 支持 反對

本身想用launcher扮下4.0,但又唔鍾意佢個3個制請問有冇計搞搞佢??
allec 發表於 20-3-2012 22:47

其實有S2不如直升..
回復 支持 反對

其實有S2不如直升..
EY3P 發表於 20-3-2012 22:48

佢個TW...令個UI唔似4.0升完都唔覺..不爽同埋..有時4.0睇到悶,又想可以換返TW望下...
個人比較貪心,想TW同4.0個UI共存
ics launcher有好多人反應widget同流暢度有問題最重要係dr. web話有毒,怕怕
回復 支持 反對

佢個TW...令個UI唔似4.0升完都唔覺..不爽同埋..有時4.0睇到悶,又想可以換返TW望下...
個人比較貪心,想 ...
allec 發表於 20-3-2012 22:52

升完 4.0 .. 裝番個 nova.. 睇厭左轉番 tw.. ;P
回復 支持 反對

升完 4.0 .. 裝番個 nova.. 睇厭左轉番 tw..
EY3P 發表於 20-3-2012 22:54

又得wo~唔該晒,不過仲有幾個問題...
1. 4.0本身最底有3個制...nova可唔可以整走佢??因為S2本身有3粒制...佢又多3粒..好似有D多餘

2. 4.0本身個3個制最右手邊個制係check運作緊GE apps? s2升左4.0後咩制可以做到E個功能?本身左下角個個制功能好似有D唔同

3. nova launcher有冇中文??冇都唔緊要...循例問下:lol
回復 支持 反對

又得wo~唔該晒,不過仲有幾個問題...
1. 4.0本身最底有3個制...nova可唔可以整走佢??因為S2本身有3粒制.. ...
allec 發表於 20-3-2012 23:02

1.  針對於已有實體鍵的機型升級.. Samsung 已設定隱藏該三鍵..    2.  禁實中間 Home 制 .. 就會知道有咩 Apps 運行中.. (使用實體鍵操作
   3.  沒有...
回復 支持 反對

1.  針對於已有實體鍵的機型升級.. Samsung 已設定隱藏該三鍵..    2.  禁實中間 Home 制 .. 就會知 ...
EY3P 發表於 20-3-2012 23:05

咁姐係如果我用nova個4.0介面...就一定要有個3個制??只有用***先可以隱藏個3個制??唔該晒,宜家去update先,睇唔順眼再flash返2.3
回復 支持 反對

咁姐係如果我用nova個4.0介面...就一定要有個3個制??只有用***先可以隱藏個3個制??唔該晒,宜家去update先, ...
allec 發表於 20-3-2012 23:15

無論你用咩.. 你都唔會見到果三粒制
回復 支持 反對

無論你用咩.. 你都唔會見到果三粒制
EY3P 發表於 20-3-2012 23:16

唔該晒版大...無晒顧慮,其實最大顧慮係多多3粒制唔靚即升,麻煩左你咁耐,thz a lot^^
回復 支持 反對