打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 說好的1P1呢

而家事實上係戰虎亂入不敵C.C,就串通針對C.C,不夠串就死要挽回面子,3個無人品的新手=]
回復 支持 反對

而家事實上係戰虎亂入不敵C.C,就串通針對C.C,不夠串就死要挽回面子,3個無人品的新手=] ...
CTWO 發表於 4-2-2012 23:18

你要講事實係OK
但樓主張圖都證明左佢唔係亂入果個
無論點睇 如果佢係亂入 根本冇可能會係BP2000既情況下自己一隊
咁點解你地仲係一直強調佢係亂入果個呢
而且根本唔關串唔串事 (我有串過CC?
而我由此至終都冇針對過佢
另外 要講冇品
我唔認為一個有哂證據都仲係度屈人既人會有資格話我冇品
而我亦唔認為我新手得過你

到最後忍唔住都要講埋出呢
唔好死要面錯左又唔認 仲要話番人
明明自己根本冇理據
一直話樓主係亂入果個
但由頭到尾都冇任何既證據去支持你自己既講法
到底係邊個死要面

原本MAMS今日係RC搵我 叫我放手唔好再理
本來我都答左唔再理
但你同CC2個人明明錯左都唔認
仲要話番我轉頭?
回復 支持 反對

但佢最後都係輸左.你講咩都廢
回復 支持 反對

但佢最後都係輸左.你講咩都廢
CTWO 發表於 4-2-2012 23:30

咪離題分散注意力啦你
由頭到尾都唔係講緊佢贏定輸
係講有人亂入玩圍毆渣
回復 支持 反對

好吧 要證據是嗎

1.2人同隊時不能開始

2.如果2人先開始 而2人不同隊 後來有人亂入 cost為2000

3.如果3人開始 直接2打1 cost為4000

這證明了 根據以上不同的情況
又最接近(應該是說一樣)虎叔的圖
只有情況2
為保障朋友的權益 名和對話消掉
最後 請cc學一學寫恥字
回復 支持 反對

好心啦KINGc,不要再吵了.....你輸左咪輸左囉....
回復 支持 反對

還是無人答到我為何戰虎會願者上釣(不要回避問題,最大問題) ?
噬神呀,連戰虎D post都無你今多字,你不是有心玩針對嗎 ?
況且就算你講的是事實(假設),戰虎大可以自離按Alt+F4
為什麼沒有呢?重打了3場,因為你地三個冇野做想無事生非!!
而且當日我無見過你,請你證明當日你的存在
無了嗎?因為你是個為了面而說謊的假證人!!!
而且有技術的話2對1根本不是問題
我說'你們3個'不只是'你'況且除左我個post,其他人的post也是受害<無答過
我只是看5過眼你們3個,別浪費時間吧.
回復 支持 反對

還是無人答到我為何戰虎會願者上釣(不要回避問題,最大問題) ?
噬神呀,連戰虎D post都無你今多字,你不是有心 ...
23953704 發表於 9-2-2012 10:41

事實系我第一場同你打己經勝了
   到第二場再單打中時,KING生己經亂入
   另外封測機無須認真吧?
    與其話我淆底垃圾,不如系你不服輸搵人圍我
    另外我系見你個場冇人先入lo OK?
    叫咩亂入? 就算亂入都系king生唔系我
   我地發言字數唔系多叫針對,系睇個POST有冇理據
    我少字唔代表我冇理據
     總結:你只係一個唔夠秋就班馬既人
回復 支持 反對

成三日了,你E+先出來馬後砲,
你依然未答我
噬神呀,連戰虎D post都無你今多字,你不是有心玩針對嗎 ?
況且就算你講的是事實(假設),戰虎大可以自離按Alt+F4

而且你待登玩剋屬性,明明我同你個突擊隊一開始是陸砲空,你又待登轉空陸砲玩剋屬性,本來我已為你無心的,轉番空陸砲同屬性,你又轉機玩剋屬性,你這樣做光彩嗎 ?
而且你個post一開始改圖改漏野

真是天衣無縫,百密一疏~
成個post都是屈我地的,閣下的大話真是有些過火
回復 支持 反對

噬神呀,連戰虎D post都無你今多字,你不是有心 ...
23953704 發表於 9-2-2012 10:41

願者上釣?
何為願者上釣
願者上釣係指果D明知係坑都自己走去踩既人
唔該唔好扭曲詞意去用啦
佢根本都唔知會比人亂人 咁都叫願者上釣?
仲有我多字只係我講埋我既理據
而唔係只講結論
無野做無事生非?
無野做岩呀
有野做就唔會咁得閒係度應你機啦
無事生非?
只係講事實都叫無事生非?
你當日冇見過我
正常呀
你咩國我咩國呀
你見到我就出奇囉
綠國人都入到藍國咁神奇