打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 希望各位玩家可以對「潛能真丹」提供寶貴意見

好簡單  一切如常 當無事發生  內地玩家投訴  根本吾使理
大家根本係你情我願既情況下玩依隻遊戲
依隻遊戲  ...
襄陽大俠 發表於 31-12-2011 23:24

喺度反對的玩家其實咪就喺萄葡人地食丹哥一班,大家都喺付出真金白光喺遊戲內合法咁獲得真丹,
GAMEONE無理由去剝削一班真金的錢去食丹的消費者而去維護一班相對付出較小的玩家口中所謂的平衡.

遊戲商們要明白,真丹是你們開發出來的產品,我們消費者付出金錢購買後應得到你們所定出的效果.
現在是你們的產品出了問題而無購買的玩家出現問題,對付出了大量金錢購買的玩家如果沒有合理補償的話,
以後還大誰會消費在貴公司的網遊上?
回復 支持 反對

你地gameone整粒丹出離無限食,食食下又話要整上限,咁你推出之前無諗過先架咩?
回復 支持 反對

回復 140# 影子@

我的確無食過 用漏洞做出不可思議數值我只會恥笑 無任何敬佩仰慕 有得償還 己經好理食丹人感受
回復 支持 反對

回復  影子@

我的確無食過 用漏洞做出不可思議數值我只會恥笑 無任何敬佩仰慕 有得償還 己經好理食丹 ...
luckz 發表於 1-1-2012 00:36

= =" 人地食丹你做乜要恥笑人?食丹得罪你咩?
回復 支持 反對

= =" 人地食丹你做乜要恥笑人?食丹得罪你咩?
卍惡鬼卍 發表於 1-1-2012 00:37

我講既恥笑唔係鄙視戈種 你唔明都無謂解釋
回復 支持 反對

我講既恥笑唔係鄙視戈種 你唔明都無謂解釋
luckz 發表於 1-1-2012 00:38

咁人地食丹你做乜要恥笑人地?
回復 支持 反對

回復 141# 影子@

無錯 所以我覺得  真丹 依樣野不宜取消 因為大家真係有付出過  並吾係無喇喇多左血/身發

既然大家能夠取得真丹既機會一致  其實無問題的

有能力玩既 我地應該出於欣賞角度 依個係我既立場
回復 支持 反對

回復 147# hohojoid

按你們那些說法這遊戲不如一開就乾脆別出除了屬攻和減抗以外的寶石,也別出雕紋,一開始不如就出真丹,那不更好!
回復 支持 反對

希望
1)潛能真丹 設置上限  跟原廠設定
2)已吃潛能真丹  如超過設置的上限  則數值只對NPC有效  對人物無效
回復 支持 反對

1.設置額外潛能上限
2.向所有玩家發放兩粒潛能真丹加靜心草
以此即使潛能真丹拉遠玩家距離 亦不會太大
回復 支持 反對