查看: 144167|回復: 455
打印 上一主題 下一主題
收起左側

AdvenTurE 豬仔團 [暫不收人]

軍團名稱 : AdvenTurE

軍團簡介 : 本團為一般技術軍團,以打mix,got5為主
               歡迎向本團提出交流

本團曾經於2011年1月的《CS Online》全港軍團聯賽Legion League
               2011奪得亞軍,更由「西園寺世界」以最高成績的241.17%成為最
               有價值選手-MVP
http://www.gamania.com.hk/csonline/news/110208.asp

另外於2012年4月《CS Online》絕技樂鬥挑戰賽中贏得冠軍
               而同時有本團成員參與的mix team都奪得亞軍
http://www.csonline.com.hk/news/v3_noticeDetails.aspx?Year=2012&ID=1287

收人最低條件 : 50kd, 35lv up, 10000kill +

有意入團者可以係哩個post度留言

或者入rc留低你既資料

團長 : 小惠豬

副團長 : 西園寺世界
            屠龍飛
            GENESIS
            KALOTZ
            LunG仔
            kikui
            槍神呀康

蕭薺

一阿恆一
            VIPer
            細業
            Oo勤少oO
            lLegendiNl
            木桐
            ImWinsonL
            積克轉身射左
            TheQueenKiller

入團條件 : 一定要有mic
               識聽聲同report
               基本槍法同一定sense

上線一定會上RC/同本團既團友交流

*本團收人目的係為左令更多朋友加入我地既大家庭
  如果入團只係為左掛住個團名威
  而同返自己既FD底既人玩既
  都會有機會被團長踢出團
  因為咁收你返黎都冇意思

聯絡方法 : vent : padaypig.dyndns-ip.com (91) [入團後先會俾pw]
               rc : 904949

ps : 如發現本團有成員用外掛
       請立即通知本團成員及提供demo
       用外掛者將永久踢出團
       一日外掛,一世外掛

軍團戰績就唔post喇,勝敗乃兵家常事,唔會有100%既勝利
你輸得多定我輸得多依d心照就得喇

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復

-0-;精景!!!
回復 支持 反對

nice:lol
回復 支持 反對

有意入團.
流程係點?
回復 支持 反對

有意入團.
流程係點?
幸福x抉擇 發表於 6-10-2011 16:56

呢幾日我地會係01-02到開埸!!大約夜晚8點~9點左右
到時會有1個人同你打AE全埸同MID(大約有3~5人M6睇)~ 睇下你D聽聲,,槍法,,SENSE  可PRE及穿(禁全埸收步)!!!
回復 支持 反對

不錯nice
回復 支持 反對

我之前同團長講0.0
佢話吾收人既-.-"
回復 支持 反對

呢幾日我地會係01-02到開埸!!大約夜晚8點~9點左右
到時會有1個人同你打AE全埸同MID(大約有3~5人M6睇 ...
細業 發表於 6-10-2011 18:31

要求會唔會太嚴-.-
咁多個M6會好緊張..-0-
回復 支持 反對

我之前同團長講0.0
佢話吾收人既-.-"
ToFu.B 發表於 6-10-2011 21:26

你都話之前= ="" 如果你想入你加我好友吧~~遲小小TEST果時叫你吧~~
回復 支持 反對

要求會唔會太嚴-.-
咁多個M6會好緊張..-0-
幸福x抉擇 發表於 6-10-2011 21:32

可能比其他團嚴小小~~當M6隱形吧^^"
         你CSO加我好友吧~~TEST叫你~~
回復 支持 反對