打印 上一主題 下一主題
收起左側

[再轉IP]香港超級武器伺服器[24小時][54把新武器極速下載]

9ban 囉,啱啱玩呢個server,heatshot左3個人,就話人cheat,仲集體9ban

好心你啦,player(id名),自己俾人殺左,唔服氣話人cheat,so sad,失望,係對呢個ser失望(唔計成日死ser)

全ser第一名就唔話cheat,我就話cheat?        ID: HeatshoT 盼望admin們仲有幾分公正既話,還我一個公道,  還我15分鐘 !!!!!!!!
回復 支持 反對

回復 81# andres887

你有冇同玩家解釋清楚先?
咩Player咁勁?叫到全ser一半人去voteban你?
爆3個頭就比人集體voteban?
咁你都唔算勁姐,你比個玩家屈你,你可以同我投訴個位玩家
點解無啦啦會對server失望?
仲有玩家voteban關admin咩事?admin點樣去阻止?幫你講好說話?佢點知你係咪真係cheat?
我地既admin就冇ban過你
還你一個公道..?你想點先?
要我係玩家面前話你冇cheat?我點知你係咪真係cheat?證據?
定係你想解ban?
還你15分鐘?點還呢?係咪等你下次用cheat個陣永久-15分鐘?
回復 支持 反對

9穿牆穿死左人就話人掛(係palyer,唔係player,個id名)
俾我殺左既人+t/ct旁觀睇我殺人既玩家+palyer既妖言惑眾+果時唔算多人 ,都有一半
果時無開csmate,但都盡量解釋,
對server失望係成日黎黎去去都係果幾幅maps,火箭炮/榴炮極屈機,有人用火槍燒自己人,再閃人,間中有外掛
還公道=/=幫我講好說話
如果一個admin睇唔出一個人係用緊掛既話,佢無可能做到admin,佢應該有佢自己既判齗力
還公道就係希望d admin管好d人,唔好亂9 ban<-講呢句話唔代表真係有發生過,
唔voteban都voteban左,所以你見唔到"還我15分鐘"係有刪除線咩?
仲有你果句"等你下次用cheat個陣永久-15分鐘?"好似已經認為我係用cheat咁
仲有我可以錄影,黎證明我唔係用掛
回復 支持 反對

9穿牆穿死左人就話人掛(係palyer,唔係player,個id名)
俾我殺左既人+t/ct旁觀睇我殺人既玩家+palyer既妖言惑眾+果時唔算多人 ,都有一半
果時無開csmate,但都盡量解釋,
對server失望係成日黎黎去去都係果幾幅maps,火箭炮/榴炮極屈機,有人用火槍燒自己人,再閃人,間中有外掛
還公道=/=幫我講好說話
如果一個admin睇唔出一個人係用緊掛既話,佢無可能做到admin,佢應該有佢自己既判齗力
還公
回復 支持 反對

回復 83# andres887

9穿牆穿死左人都難怪人地話你cheat既...
個ser之前都加過D新圖,因為好多時快取資源遺失同本身插件既MSG_ONE bug
搞到del左好多圖,所以依家仲係測試階段...
到server慢慢穩定落來先再加新圖
還公道係就係唔一定幫你講好說話,不過還公道的意思係包括埋幫你講好說話--
你可以係咁短時間分辨到?咁勁既admin你搵比我睇?
你都知9穿牆穿死左人都幾令人誤會,因為我都試過...
你下次個還我15分鐘不如直接del左佢...無啦啦加個刪除線我點知你係咪想fake我?
事件發生左之後錄影係冇用的...
回復 支持 反對

HLDS同AMXX已經更新到最新版本...
回復 支持 反對

唉~ ~我以為唔會再起度發帖,但我好不滿!

今日12:10分左右,有人9踢左我,原因:我tk
但我當時用緊ak殺人,試問點tk? 佢仲好意思咁9屈我tk
我當時無用超武,淨係用ak+沙鷹>見到ct>開火>被kick,神奇!
vip-wa1 唔該你俾個合理既解釋我

被kick唔重要,重要既係9 kick
回復 支持 反對

點解你成日又比人9 kick 又比人9 ban

我玩左個ser咁耐都未試過

admin會出錯就總會咖啦

況且今次係kick唔係ban...洗唔洗大事張陽
回復 支持 反對

呢個唔係合理既解釋

佢好似認定左我有tk咁
明明用ak話我tk,我係t ,對面ct有人用火槍 ,咁都出錯?好離譜下啵!

如果個個都好似你咁既心態,呢個ser d admin/vip 就會玩哂
回復 支持 反對

我入唔到SER......到最後佢話error 跟住話唔知邊個models Dowload唔到......
回復 支持 反對