打印 上一主題 下一主題
收起左側

Kaleidoscope [純推post]

w0w 世界冠軍係邊?
heihei909090 發表於 21-11-2011 23:03

askformore
回復 支持 反對

回復  ShiNG_SeR

真係好似吾關你事錦..轉左團長錦又點..錯左就錯左~
    係到轉移視線~~ ...
kenny8314 發表於 21-11-2011 23:01

佢只係指出 MO2 有抹黑過人姐SAD
回復 支持 反對

極速歡樂跑跑卡丁車

跑跑卡丁車是一款最新型的賽車遊戲,由超可愛的角色、超酷炫的卡丁車陪你一起軋車甩尾,操作簡單容易上手,輕鬆休閒不麻煩!你只要在遊戲中,使用小技巧陷害對手,讓自己在時間內跑完全程,就可以獲得勝利唷!

評分

參與人數 1樂點 -10 收起 理由
Yondaimc -10 CSO無關

查看全部評分

回復 支持 反對

佢只係指出 MO2 有抹黑過人姐SAD
DL野用 發表於 21-11-2011 23:07

你不如重作
回復 支持 反對

極速歡樂跑跑卡丁車

跑跑卡丁車是一款最新型的賽車遊戲,由超可愛的角色、超酷炫的卡丁車陪你一起軋車甩尾,操作簡單容易上手,輕鬆休閒不麻煩!你只要在遊戲中,使用小技巧陷害對手,讓自己在時間內跑完全程,就可以獲得勝利唷!

評分

參與人數 1樂點 -10 收起 理由
kissopen222 -10 惡意灌水

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 944# om2
請問om2 我地以前做過d乜野?
回復 支持 反對

你唔知邊個團長 就不要亂估.
"以上任何內容有一點抹黑 我地全團自願退出cs界"
事實上,你真係有抹黑現任 ...
DL野用 發表於 21-11-2011 23:04

我無亂估 只係佢之前真係團長 我錯一定認
不過 唔好意思
你全個團唔需要我抹黑 跟本已經黑
回復 支持 反對

回復  om2
請問om2 我地以前做過d乜野?
ShiNG_SeR 發表於 21-11-2011 23:11

請問你閱讀理解系5系0分?
回復 支持 反對

回復 支持 反對

21/11

2011年11月18日
本團 開了由創團以來 第一次的軍團大會
討論有關 敵團 的問題
ventrilo上 ...
om2 發表於 21-11-2011 06:26

邊個話同"同EMO玩既都係狗"? 只係有人話  "玩刀個班做左EMO隻狗" 而不是 "同EMO玩既都係狗"

點解要將人地講既野 加入自己既想像 打出黎 [ 也許你的朋友誤導你又或者是什麼什麼原因 ]

4)攻擊女生 : 某部份由mk團轉過來的團友特別是 "女生" 受到主要攻擊 包括踢除或黑名單
黑名單? 都係你地刀部個班做先 由佢地未加入Kaleidoscope 開始 已經將大部份"mk團員"加入黑名單
請問你又知唔知呢?mo2 加上由你們決定把mk團加入敵團名單前 , mk團員入你地刀部開既街場,都會很快地被踢出場.

6)背後不斷攻擊本團聲譽 例如 KIT殘魂 : "在2011年1月尾比賽拿的冠軍也是垃圾 "

我想說,kit殘魂只係說 "emo團個比賽都係靠express先羸到nightgaming" 而不是"在2011年1月尾比賽拿的冠軍也是垃圾 "            

請你搞清楚
回復 支持 反對