打印 上一主題 下一主題
收起左側

你地認為夢領點收費為之最好?

如果商城制可能會影響遊戲平衡 但至少個個玩家都有得免費除時玩
但如果月費/時數制可能令不願用錢的玩家只玩試玩期後卻步
還是真的沒有最好收費方法?
回復

時數5錯呀~ 適合我呢d得閒玩下...總好過免費, 免費的話就太濫了
不過如果可以方便海外玩家買點就好啦/.\
回復 支持 反對

我覺得唔會 因為神領之前d玩家(包括本人)都好想玩番神領 所以收費我諗唔會做成太大影響
回復 支持 反對

你肯定?
呢十年黎人人每年轉一隻online game都玩左十隻啦
邊會肯定唔會再轉?
就算唔轉 計埋夢領點都玩緊1隻以上, 月費真係好?
時費有幾貴就係人都知架啦 (大約:12小時收1次,收18次同月費差唔多)
回復 支持 反對

回復 4# etu2001

唔係肯定 一定會有人唔玩 不過有一樣野係肯定o既 就係 你根本唔知點解神領會有咁多人想玩番 好多人玩過神領之後 亦都去試玩其他game 大部人都話其他game係垃圾 唔好玩 仲話始終都係神領好玩 如果唔係 點解汁左咁耐o既game 都有咁多人嘗試去爭取呢 唔係有咁多人去爭取 呢隻game根本就唔會番生
回復 支持 反對

我由頭到尾都係講夢領 幾時有講過神領? 點講佢唔好玩呢
就算有 我幾時有講過神領唔好玩?
第一你先入為主 第二你跑錯題 再開題啦
回復 支持 反對

回復 6# etu2001

你唔知神領改左名叫夢領咩 查下先啦
回復 支持 反對

我真係冇查到咩?
係你答非所問先咋
回復 支持 反對

回復 8# etu2001

你話我答非所問 我諗大部份舊玩家都明我講乜 係你唔明咋 我o既意思係話 d舊玩家等左咁多年 爭取左咁多年 會唔會因為小小錢而唔玩等左咁耐而又爭取再咁耐o既game呢???好多game都係因為商城o既問題 有錢d裝備就好勁 根本就對d冇乜錢玩o既玩家唔公平 所以咪話好多舊玩家都話其他game係垃圾囉 依家明未呀
回復 支持 反對

你真係好先入為主下連全個夢領就係神領玩家都諗得出
回復 支持 反對