打印 上一主題 下一主題
收起左側

小愛ㄨ技術分享集中帖

個人認為...精場打莉盡量佔領左上方...令佢難起手...   至於其他職業..  我"諗"攻擊力加上技術補救可以吧( ...
抽籤哥手 發表於 14-3-2011 14:03

愛幾先?
愛2佔領左上方實用性似乎唔多高
而且莉既然係空中霸皇
醒小小都識係右邊飛過黎

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
小雪冰 + 5 而我不認為只龜在上方會有任何效用 ...

查看全部評分

回復 支持 反對

但係左邊唔係高d嫁咩...   就算佢右邊上  都有一定機會打番佢落黎    愛2打莉...係我既就玩半放棄政策 係咁左左/右右z  人放mp 你放mp   ...

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
翼風星痕 + 2

查看全部評分

回復 支持 反對

巨劍~大風車+走位 = god

評分

參與人數 1樂點 +1 收起 理由
翼風星痕 + 1

查看全部評分

回復 支持 反對

但係左邊唔係高d嫁咩...   就算佢右邊上  都有一定機會打番佢落黎    愛2打莉...係我既就玩半放棄政策 係咁 ...
抽籤哥手 發表於 14-3-2011 22:07

只係愛2極容易被cut而莉唔係而已
回復 支持 反對

但係左邊唔係高d嫁咩...   就算佢右邊上  都有一定機會打番佢落黎    愛2打莉...係我既就玩半放棄政策 係咁 ...
抽籤哥手 發表於 14-3-2011 14:07

左邊係高d
但莉有2跳
加上射波波同子彈
無敵狀態你點打佢落黎

評分

參與人數 1樂點 +3 收起 理由
小雪冰 + 3 如果一個係上面,一個係下面,就算唔射彈都吹 ...

查看全部評分

回復 支持 反對

只係愛2極容易被cut而莉唔係而已
S!u絕淚 發表於 14-3-2011 22:08

...所以咪半放棄政策
左邊係高d
但莉有2跳
加上射波波同子彈
無敵狀態你點打佢落黎
clarence2468 發表於 14-3-2011 22:10

應用於愛2既話-.-  無計可施了...  閃佢d波波同子彈  等佢落地放MP   再偷打吧...

評分

小雪冰 + 3 如果愛2 1技冇改到,你出技就冇用鳥 ...

查看全部評分

回復 支持 反對

...所以咪半放棄政策

應用於愛2既話-.-  無計可施了...  閃佢d波波同子彈  等佢落地放MP    ...
抽籤哥手 發表於 14-3-2011 14:13

咁如果唔係愛2你會點做?
回復 支持 反對

係咁ge..莉飛落去果下最緊要拉開小小距離
咁樣即使係一下z都打得中佢的說
回復 支持 反對

如果我係愛1打莉  我都係利用掃同埋MP技(我會盡量利用速度黎取勝)
....愛3打莉  呢個有可能我太自負...我認為跳上z足夠了..唔好同佢地面戰...
....愛4打莉  我冇乜意見...唔係好識用  但係我就"一定"唔會用MP技=.= 除非十足把握... 跳下z 唔錯嫁><

評分

翼風星痕 + 3

查看全部評分

回復 支持 反對

如果我係愛1打莉  我都係利用掃同埋MP技(我會盡量利用速度黎取勝)
....愛3打莉  呢個有可能我太自負... ...
抽籤哥手 發表於 14-3-2011 22:19

把劍未掂到佢...已經先中槍..
回復 支持 反對