查看: 20948|回復: 13
打印 上一主題 下一主題
收起左側

FaNTasY`監獄模式伺服器介紹 [重post]

FaNTasY`團隊伺服器

伺服器資料:
#1  JailBreak 監獄模式
     伺服器名稱 : [FaNTasY`]‧監獄革命
     fantasycat.no-ip.org:27015
                    監獄革命   

顧名思義,TR為求逃離監獄會在這監獄中發起革命
各位CT要盡量減少暴動發生
CT可以打出/simon指令做獄長(請勿用中文打字器打指令,以免不能做獄長,例如Csmate v1.9)
不過沒有麥克風的CT請不要做獄長
因為會被在線的管理員轉為TR的
若玩家被管理員判定為沒有麥克風的人將會被轉至TR團隊
而請各位玩家沒有麥克風的請盡量不要做CT
把這個機會留給一些有麥克風的玩家吧
玩家被濫殺的定義:
若玩家被CT濫殺可以向在線管理員投訴
可以玩家要想清楚自己是否有附合以下條件
1.沒有持有任何槍械
2.沒有攻擊過任何CT
3.沒有進入過槍房
4.完全跟蹤獄長指令
玩家投訴後 管理員會向被投訴的玩家問清楚有沒有原因
當管理員判為濫殺的時候將警告一次
如該玩家再被投訴,管理員會發起投票詢問所有玩家是否封禁該名玩家

伺服器專用RC聊天頻道
http://in.raidcall.com.tw/?vender=news2
在此下載後
進入介面登入後在[尋找伺服器]輸入: FaNTasY團隊吹水專用區
即可按ctrl講野

蛋糕無聊雜錦伺服器
    222.167.222.33:27015
伺服器的JailBreak模式設有一幅專用地圖
[Jail_cake]
每有更新會在此發表
製作者是Cake (即是我...)

當前Jail_cake 最新版本

jail_cake_8
http://www.xun6.com/file/bf2e11e71/jail_cake_8.bsp.html
回復

hey 個rc好似唔關我地ser事- -
[FaNTasY`]團隊伺服 先係真既RC
回復 支持 反對

差唔多啦
回復 支持 反對

洗咩重新打咁煩
推番出尼咪得
仲有 幾時出逃獄新模式
(你上次係rats投票果個咩逃獄大佬果d野)
回復 支持 反對

CYM 冇再入黎-.-
我想同佢道歉....
回復 支持 反對

做咩過左2個鍾都未開ser=.=
回復 支持 反對

投話admin Lk
比JB自已
BBkick佢 他kick番BB
無啦啦slay人
自行更改server玩法/規則
By roy!!!
回復 支持 反對

投話admin Lk
比JB自已
BBkick佢 他kick番BB
無啦啦slay人
自行更改server玩法/規則
By roy!!! ...
cecilia2141 發表於 9-2-2011 19:47

投訴or投話-.-?
回復 支持 反對

第1.派JB比自己係我細佬玩緊cs個時所濫權既行為
第2.當時係某admin(非本人)扣晒所有BB既JB我比番JB佢但係佢踢我.我先踢番佢
第3.當時自由日CT開左tk.我用mic同你講唔好tk但係你仲追住我黎打直至死左,我當時係因為唔順氣先
slay過你1下而且係0傷害.
第4.當CT入籠/玻璃房既時候,tr係可以無視當時simon發出既''任何''命令(如定格),定規則經由本團團長[FaNTasY`]CaT`所認同,
所以自本人冇自行更改server玩法/規則

本人仍為此事道歉.                                                                                                            

by [Lk.]`
回復 支持 反對

oh...多謝你嘅澄清^^
回復 支持 反對