打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會討論] 唔想再理,唔想煩

用x眼聽野o既科學怪人 停止令人發笑吧
答唔到就扮唔想答咁,認真面對,不要逃避我回覆吧
我同him根本就無意介入此事,你竟然用出賣黎話佢
天大的笑話

to:timbo
我無意介入你與云之間的關係
他們有沒有邀請你跟我們打對台都好,與我無關
因為我相信我們跟你的友好關係
不會像云與him一樣因立場對立而鬧翻
而且你請教我的東西我也從沒公開
以上
回復 支持 反對

loveup於st解前很久就退了st
他有沒有用外掛我們怎知?
對於不知情地突然被人鬧開外掛打會戰
你會有甚麼反 ...
kaiant1001 發表於 30-11-2010 13:09

那這兒呢  我是否要笑?  ~_~  

基本上要講既野都講哂  旁人自己去斷定 誰是誰非誰對誰錯吧    同益智仔對話永遠是沒完沒了   

我不想此帖去到100頁我還在串緊omg係敗犬 串到厭...

最後勸大家不要和st約戰  因為他們會叫你用4部訓練機跟他們打
回復 支持 反對

那這兒呢  我是否要笑?  ~_~  

基本上要講既野都講哂  旁人自己去斷定 誰是誰非誰對誰錯吧    同益智 ...
灌島彗 發表於 1-12-2010 15:17

迴避就是迴避,是鐵一般的事實
科學怪人以為其他人是用屁眼想東西,看見他們的"大腦"都滿是糞便
就以為他們是智商有問題的
算,我同情你
回復 支持 反對

打錯一隻字 係一隻  都要長篇大論咁講  ~_~ 係既  你根本冇其他野可以串到我 就要搵埋D 咁細微+無聊 既野黎 為求可以串到我小小.. 我明既 -.-   我為你這個健康無聊低能兒感到婉惜 -.-"

註:    你也在迴避我問題   為何不答我 ?? 高智能人士   在 #213樓  的問題  你講左差不多7-80字 我係咪要串你7-80次^_^  又在迴避? 快來回答  

本人都唔想再繼續串omg 呢條敗犬  真係串到厭 串到悶   但你又要我答你問題 冇計...~_~
回復 支持 反對

我不想此帖去到100頁我還在串緊omg係敗犬 串到厭...

最後勸大家不要和st約戰  因為他們會逼你用4部訓練機跟他們打
回復 支持 反對

回復 216# 灌島彗

wow 乜吹到用4部訓練機同我地打咁大呀

為左串omg而回30幾個帖,真辛苦呢。
回復 支持 反對

回復  灌島彗

wow 乜吹到用4部訓練機打同我地打咁大呀

為左串omg而回30幾個帖,真辛苦呢。 ...
HimTE 發表於 1-12-2010 16:45

乜吹到用4部訓練機打同我地打咁大呀
  你有語癌 = ="?  
你不明白我為何會說這句話 請爬爬上一頁的文章
你講錯了 我是為了串 那個先說人垃圾但敗給那個垃圾的 敗犬  =)
回復 支持 反對

回復 218# 灌島彗

嘛..手快打多左幾隻字,已修改。
回復 支持 反對

我唔想再同班 淆西+單挑輸左既廢西+益智仔    再講野   

同益智仔講野永遠沒完沒了   

我現在只是知道 #2 ...
灌島彗 發表於 1-12-2010 02:25

我用番某某人既話

同小學雞嘈交永遠都係輸
無限返生 = 當自己贏左

大家擅長既地方都唔同

我地明知唔夠打 都接受呢次所謂既1V1 你地呢?

LOSE了就拎呢次借口黎講咁耐 我地會戰嬴你咁多場 無乜出過聲

姚明同C朗比足球
/
姚明同C朗比藍球?

呢個POST #1 最後說明 (請不要請槍)

但轉頭來 請槍的是哪個人呢@.@
回復 支持 反對

我用番某某人既話

同小學雞嘈交永遠都係輸
無限返生 = 當自己贏左

大家擅長既地方都唔同
我地明知唔夠打 ...
小恨恨 發表於 1-12-2010 17:22

同姚明鬥射oreo嬴左好威威咖:lol
回復 支持 反對