打印 上一主題 下一主題
收起左側

HKF固定組找工會打公會戰,只求包道具

大陸狗不大陸狗,我認為就不應該說這句訾

我是國服太陽之都第一公會既會員之一
是誰我不說了
我是香港人,我有在港服,韓服,國服玩過(最多玩是韓服)
我去國服同韓服斬同格人跟本就係一個神手
香港當然是相反la
有去過韓服既人都知,
如果你係果邊比人知道左你係中國人你會有咩后果
就係即刻比人開秒殺外掛秒殺你
為什麼?就係因為韓國果邊既討論區曾經出現
一班自以為好勁又lag既大陸玩家嘈起來
所以到了最后韓服也會ban了國外acc
同埋韓服既玩家會搞到你唔玩韓服
若知道是外國人的acc更會被永久封帳

確實,遊戲既設定對身住於國外的玩家有好處
(如果知道sd gundam online 既傳輸方式就會知道我講緊乜)

我亦知道水電o既人點解會禁嬲
因為我也曾經到國服玩過
勝率有89%之多,別人都說我靠lag的
本來我不認,最后來到港服,到自己不卡的地方,就知道自己其實真的不強
我曾打輸給pou,水電,無名(以前最強4人組合,e家有3個不在),st
我本來都認為(曾身為國服第一公會會員)我不比他們弱,最後我知道我確實不是他們的對手
在國,韓服都是靠lag
我還是建議打回自己的伺服器
這樣才知道自己的真實的實力,就像我那樣
回復 支持 反對

是誰我不說了
我是香港人,我 ...
ff271 發表於 9-8-2010 22:23

本人也在韓服打過,給人知道了是外國人
對方韓國人即時開外掛,不用幾秒秒殺清場
然後將房名改成 FXXK CHINA
雖然沒有踢掉我們
但不斷random on/off ,令我們不能f5,最終只有無奈自走
回復 支持 反對

是誰我不說了
我是香港人,我 ...
ff271 發表於 9-8-2010 22:23

終於有玩家說出一句公道說話 所以請國內玩家回到自己的伺服器吧 你們那邊都有伺服器 為什麼要來港服玩 你們來玩根本就是卡得很離譜 但你們當然自己看不到自己卡 還來這邊挑釁? 這根本不是什麼技術交流 請自重
回復 支持 反對

大陸人唔lag來港服玩係冇問題.
但lag都要來玩,咁我接受唔到bo-.-
lag,既唔可以發揮大家真正的實力,
輸的一方又不服氣,從而引起罵戰,何必呢
回復 支持 反對

人類總是犯同樣的錯誤
回復 支持 反對

冇言,,,,,,,,,,
回復 支持 反對

其實內地人就應該玩GF,來HK玩始終有點兒那個,始終自己服不玩,來HKF玩輸了還要說HK人lag,最後還罵來罵去,又何苦呢。
不過714也有不對的地方,始終不服氣亦不應該罵人是狗,畢竟對人要有最低限度的尊重嘛。
回復 支持 反對

[quote]大陸狗不大陸狗,我認為就不應該說這句訾

是誰我不說了
我是香港人,我 ...
ff271 發表於 9-8-2010 22:23 [/size
講得幾有道理
回復 支持 反對

点解我玩KF比玩GF要顺畅呢 难明
回復 支持 反對

点解我玩KF比玩GF要顺畅呢 难明
叻囝 發表於 10-8-2010 18:33

但係你都係好lag^^
回復 支持 反對