打印 上一主題 下一主題
收起左側

[Mod Pack] 騎士時代:霸權 v1.71

好型...勁  down下來先
回復 支持 反對

现在的最新版是1.71,翔鹰已经有汉化,麻烦nomygf了
回復 支持 反對

this is a good mod. thank you. try it first
回復 支持 反對

回復 122# 王文祎

這數天我也沒空...
有空時我再完成
回復 支持 反對

我點解玩唔到~我解左同埋安左啦!有左個mod圖個公仔~但係點按~都玩唔到點解?
回復 支持 反對

我想就甘dowload騎士時代:霸權遊戲mod~但係反主有甘多隻話要dowlond~姐係dowlond邊隻~騎士時代:霸權遊戲免安裝完整版本:

遊戲大小:約 625MB
描述:遊戲不會影響正常 1.0 征服者入侵版本。

1. 下載「騎士時代.part01.rar」至「騎士時代.part20.rar」檔案和「Setupreg.rar」
2. 對「騎士時代.part01.rar」進行解壓縮
3. 對「Setupreg.rar」進行解壓縮
4. 運行「Setupreg」資料夾內的「Setupreg.exe」
5. 打開「騎士時代」資料夾, 按「age2_x1(1.0c).exe」以開啟騎士時代:霸權

e個係唔係dowlond左就ok~好唔明lo-,-
回復 支持 反對

回復 126# abc121212
呢個即係成個遊戲下載落黎 (AOC+騎士時代)
而#1 果個只係下載 騎士時代, 需要安裝落你本身個 AOC 到玩,
但係唔會影響本身AOC。

==========

1.7 版本既翻譯我遲大概一~兩星期左右搞
回復 支持 反對

甘我姐係紅dowlond邊度?你有甘多貼dowlond~mod~+放係where?~其實我aoc2係foxy~dowlond~係唔係要係nakuz~dowlond過?~+上我+陣係dowlond左+安左啦~個mod圖示個公仔有~我按左好多下都無~跟住我看你同d人d野話要去1.0c玩~我係有的~我去左同本新無分別~咩都無~請反主幫幫我>_<''
回復 支持 反對

回復 128# abc121212

你安裝既時候,有無將安裝路徑設定在你的AOC的主目錄(資料夾)到?
定係你不停禁下一步,無自己設置任何野?
前者應該無問題,後者就安裝錯誤。
回復 支持 反對

有無將安裝路徑設定在你的AOC的主目錄(資料夾)到?唔明0,0
o_o我放係c:度~我係foxy~dowlond的免安的aoc2得唔得的?
回復 支持 反對