查看: 4796|回復: 23
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[推介遊戲] 見冇人post cso 我postA_A

前言:
個game 好食錢同埋ok多外掛 你中唔中意玩就唔知你-_-''

遊戲名稱:Counter Strike Online
測試會員名稱: 乂死神張乂
官方網頁:http://tw.csonline.gamania.com/
遊戲類型: 3D
遊戲狀態: 公測
星評
  畫面:★★★☆☆ (5星為滿分) (都ok啦 3d 可以用d3d啦 但係佢唔正到好似css咁@_@所有3星)
  內容:★★★☆☆ (5星為滿分) (唉 都係射射殺殺啦 不過 有殭屍玩A_A我係中手 )
  操作:★★★★☆ (5星為滿分) (ok幾好唔錯,主要都係個mouse )
  整體:★★★☆☆ (5星為滿分) (3星 cso都係抄cs1.6姐-.-)

遊戲介紹:

Counter-Strike  以 Online 版本再次進化

在1999年首次亮相的絕對武力(Counter-Strike)是一款以恐怖份子與反恐小組對決為主題的第一人稱射擊遊戲。令人痛快的射擊感、針鋒相對時的刺激感、遊戲的流暢性與平衡性使這款遊戲成為了世界最暢銷的FPS作品。繼承了CS所開發出來的絕對武力online(Counter-StrikerOnline)不僅保持有原本的CS遊戲特質,更強調在不破壞這些遊戲特質的情況下新增武器、地圖、角色…等項目,提供給玩家不失原味的新樂趣。
但係好食錢呢-.-''

獨樂樂不如眾樂樂

新增了好友系統、軍團系統,不只讓你更輕鬆的與好友一同進行遊戲,更可以發展專屬於自己的軍團,軍團間的戰爭更是提供給玩家全新的樂趣。
係ga 有團同埋好友系統ga 都幾好 cs1.6又冇 cso有^__^ (cs1.6有團 但係開左會好小人入)

知己知彼、百戰百勝

個人與軍團的排名每天都會在遊戲中直接更新,你不僅可以直接查看自己在所有玩家中的名次讓你更了解自己的實力,還可以查看其他玩家名次,有效的掌握你的競爭對手現況。

我第88751名-口-'''

CS Online惡靈紀元 感受內心深處的恐懼

新增殭屍模式的CS Online。突破以往的線上遊戲格局,以讓玩家身歷其境的恐怖電影方式呈現遊戲。
                                      玩家可以扮演人類與殭屍對抗。不到最後一刻,都不能放棄。
e個就正 但係都比外掛入侵左-.-''我係中手 大家不妨同我玩下A_A
電腦配備要求:

遊戲截圖:
殺左人@_@

連殺2屍

多左女人物-- --

有人送野比我A_A

對此遊戲的感想/經驗:
好多外掛的game 好食錢的game-_-大家都有玩過啦 入正題=_=
個game係cs1.5>cs1.6>變出來的A_A但係 佢e加出左殭屍 (cso殭屍係偷左cs1.6 d mod姐=_=)
殭屍幾好玩 唔錯 但係又因為外掛正到唔係好好玩@_@''。
你地玩一般 個個場都會有外掛,團死都一定會有外掛-_-'' 殭屍都有幾個ga 都係加速個d (e加講外掛?)
咁,我相信大家都玩過啦~__~唔講咁多(打唔到咁多- - '')

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復

個人對呢個GAME 無興趣
回復 支持 反對

同樣評論...毫無誠意...遊戲介紹...草率了事=    =
回復 支持 反對

同樣評論...毫無誠意...遊戲介紹...草率了事=    =
EY3P 發表於 5-1-2010 23:04

有押韻~~!!!
話說....個介紹係5係官網cut嫁- -""
隻野一出個時入過下~(動漫節派資料片- -")
個時一入去勁lag- -"加上畫面同1.6無咩分別~槍都無得用多枝~無玩
回復 支持 反對

內容:★★★☆☆,-?
我一入一個新手教學一樣冇囉-_-!
回復 支持 反對

有押韻~~!!!
話說....個介紹係5係官網cut嫁- -""
隻野一出個時入過下~(動漫節派資料片- -")
個時一入去勁lag- -"加上畫面同1.6無咩分別~槍都無得用多枝~無玩 ...
kenkenmy 發表於 5-1-2010 23:08

我都唔想講 =   =自己睇Link  遊戲介紹=>遊戲簡介
http://tw.csonline.gamania.com/
回復 支持 反對

我都唔想講 =   =自己睇Link  遊戲介紹=>遊戲簡介
http://tw.csonline.gamania.com/
EY3P 發表於 5-1-2010 23:31
我洗唔洗sd e-mail?
回復 支持 反對

真話:rubbish post
回復 支持 反對

呢到新game測試團區黎
回復 支持 反對

好多外掛的game 好食錢的game-_-大家都有玩過啦 入正題=_=
個game係cs1.5>cs1.6>變出來的A_A但係 佢e加出左殭屍 (cso殭屍係偷左cs1.6 d mod姐=_=)

外掛只係玩家問題  加上無人叫你買點
V社比版權Nexon整CS o既online版本  咁點叫偷

呢個都唔知係咪game評離
回復 支持 反對