打印 上一主題 下一主題
收起左側

[集中帖] 「CS Online 會員抱怨 外掛/玩家行為 聖地」集中帖

回復  Charlie1012

不阻你自膠, 你慢慢...
血映雪 發表於 21-10-2013 10:21

你係講的 咁件事告一段落 無興趣罵戰
回復 支持 反對

你點解釋而家2屍都踢到? 假設之前係要3屍先踢到
佢有咩理由要改成2屍? 鼓舞玩家玩互踢遊戲?
事實上原廠係有意改善踢人制度 証明就係限制踢卷使用權

你既意思係唔係以前3屍踢人制度唔公平 佢而家就要改到2屍就可以踢人咁會公平D?
Charlie1012 發表於 21-10-2013 02:34 AM

唔知你係特登定點,一開始既重點你已經搞錯左
    重點唔係幾多隻屍可以踢人
    以前3屍踢人,當有2個係fd,係可以100%踢走另外一個
    我以前就係咁俾人屈我9踢屈得多,所以我都記得好清楚
    呢家就算2屍踢人,遊戲室內所有人都有權投票,唔係公平左?
    你一路都話2屍可以踢,唔係話你既邏輯分析有錯
    你始終都要拎D證據出黎(如果你有既話)
回復 支持 反對

你自己有無講過就心照啦
唔好以為平時我唔講就以為我會忘記先
我由始至終根本不在乎你們 只係你地成個街 ...
Charlie1012 發表於 21-10-2013 08:47

事實上係你打既意思令大把人認為你講錯(AS50 3格重量)
你打出黎既野係俾人睇  既然咁多人都諗到同一意思 你係咪應該檢討下呢?成日話自己冇打錯 (ps.唔好用一大段野回我plz)
回復 支持 反對

事實上係你打既意思令大把人認為你講錯(AS50 3格重量)
你打出黎既野係俾人睇  既然咁多人都諗到同 ...
Cavalier 發表於 21-10-2013 19:38

就算真係有人誤解 我都可以慢慢解釋番比佢聽 起馬我有耐性
而且我重點係叫人唔需要加重量 咁就算佢真係誤解有3格重量 又有咩影響?同捐失?
除非你有証據証明加重量係好過加其他

但反而幻月就曾經話AS50被改弱了很多
但事實上根本無"改弱好多"
反而佢呢種誤導係會對人有直接影響同捐失
不過當然 你呢種人就會選擇性失明啦=]

加上呢 係樂古班人係成日想奚落我
但就算我比佢地奚落完 我表現唔單止無差過 更加係越黎越好
講表現我又好過人 一切數據都係對我有利
一班人用電鋸龍炮最後咪又係成日輸比我
你地大可以係我表現差果陣落井下石
但而家我洗乜聽你地係到指指點點?_?
你唔洗比面我 我一樣唔洗比面你地

有補充 就係而家我搵左人代玩我正身 你地要搞事唔好搵錯人~
回復 支持 反對

回復 3226# Charlie1012

你估其他人好得閒專登抽時間奚落你咩:lol:  仲有 係失唔係

叫人唔好加重量 即使講錯重量格數都唔影響 咁你不如唔好講咁多野  又要講錯又要用一大段唔關事既野回人
回復 支持 反對

你估其他人好得閒專登抽時間奚落你咩  仲有 係損失唔係捐失

叫人唔好加重 ...
Cavalier 發表於 22-10-2013 17:29

根本就從來都無錯 我從來無話過AS50有3格重量可以強化
人地誤解唔代表我錯 但事實係可以假設AS50極限重量有幾多%
咁幾多格重量重要? 反正最大值都唔會高過75%

不過呢 我打錯左個損字 你地可能又會拎黎講十年
但你地自己有錯果陣就永遠講過就算
又雙重標準又選擇性失明  
就好似見到我打錯左個損字咁 你地就好似搵到寶藏一樣
但明明呢你地自己又做唔到100%準確
又要求我要100%準確 假如我有1%偏差 你地又無限放大
你地企圖係咩明眼人一睇就知
回復 支持 反對

回復 3228# Charlie1012

假設又點?可以當真?好心提你有隻錯字又一大段理論 難怪個個咁難同你溝通
回復 支持 反對

假設又點?可以當真?好心提你有隻錯字又一大段理論 難怪個個咁難同你溝通 ...
Cavalier 發表於 22-10-2013 18:17

事實現時係無可能做到75%重量 除非原廠佢再更改強化系統
損字係打錯 咁你而家想我點補償?
回復 支持 反對

回復 3226# Charlie1012

車,你好多次講錯野都唔認數啦
    我講錯一次又點  /___>\
回復 支持 反對

回復 3231# ZoMble乂幻月

講錯好多次?? 幻想出黎?? 你唔好叫幻月 叫幻想算 ok?
回復 支持 反對