查看: 4501|回復: 40
打印 上一主題 下一主題
收起左側

{版主幫幫手DEL}" 吾該哂.

關閉 [複製鏈接]

我真係好珍惜呢份感情"
回復

開番呢隻ac講先-,-
男仔你地會吾會成日吾理/吾搵個女友?佢講既果句 你地有無呢個諗法?
↑我吾會吾理/吾搵女友-,-我覺得佢可能對你淡淡地,,有種人係3分鐘熱度,fd果陣就好fd但一陣左冇耐就冇feel,我識得有個fd都係咁
點樣可以令佢著緊你?就係要比佢你既重要性,同比佢知你既存在<----呢2項都幾重要
你試下吾搵佢一/兩日睇下佢識吾識搵你-,-如果吾搵既...orz我諗你應該都幾傷心
男女朋友一日得幾個msg真係吾多夠-,-
我要落街喇,過多幾粒鐘先番黎回你
回復 支持 反對

嘩 1人 sleep 咁耐 有無可能
隨非 佢有渴睡症= =...

而且拍拖100日 係熱戀期
邊有可能架...
回復 支持 反對

>男仔你地會吾會成日吾理/吾搵個女友?
視乎佢有幾重視你,亦視乎你本身既吸引力 => 同你出街究竟佢會唔會覺得比留o係屋企上網舒服/開心?

>佢講既果句 你地有無呢個諗法?
16歲可以好成熟,亦可以好唔成熟. 好難講.

>我係咪諗多左..?放假既日子1日sd幾個msg都係正常?
咁你既msg係咪成匹布咁長,要佢諗爆腦咁答你先? 老實講,幾個msg既交流唔算多.

>點先可以令佢著緊d我多d搵我?
我唔肯定係對症下藥既方法,不過可以參考下既......
令你自己易d約 => 可能佢怕醜唔想成日主動提出.
咁你得閒就同佢講下你幾時會得閒,又或者講佢知你想做乜(食野呀,買3呀),睇下佢會唔會主動咁話陪你去囉.
著得好睇d,或者會吸引倒佢多d留意你既.
投其所好,令你同佢有多d交流既話題,咁都唔會孤立左大家o係自己既世界.

最後,我好奇想知,你係咪網上識佢? 因為好危險.
回復 支持 反對

你都話佢信息都唔覆你
正常拍拖都唔會唔覆自己女朋友
咁樣會比人覺得樓主既男朋友似3分鐘熱度果類人
即係玩完即棄,追到手就88果d-__-"

如果係我
我唔會成日唔理自己女朋友
就算唔成日搵佢,比你都一定起碼2,3日會搵下佢啦
佢唔搵你,你都知咩事啦..
你話佢訓18個鐘
你係咪睇住佢訓先?
如果唔係..佢可能係入面做左好多野,你都唔知
(純粹自己意見)
回復 支持 反對

首先多謝咁多位睇左上面果篇野分析過以及作出回應,
真係好感激(:

有時真係吾知佢想點"
前晚佢零晨4點幾先叫我尋日出,
咁尋日我咪又問佢做咩成日吾應人"
佢吾出聲,我問佢係咪有第2個 吾想理我 吾再中意我 想做番朋友果d;
佢又話吾係..佢話吾慣成日sd;
我真係好無奈""如果呢個都蒜係解釋既話,
咁未1齊之前佢成日同我sd都幾辛苦..

2# keeken2005

感謝你既提議: )

可能佢真係fd果陣就fd..
不過佢而家對我有無感覺..我吾敢話無..
我有試過吾搵佢, 佢1日之內會搵番我既..
不過只係1,2個msg..之後又吾見左人囉../__\

3# p445hkk20001

我都好懷疑佢係咪有渴睡症"
但之前佢有話過其實1日吾訓咁多都得"
只係可以不停咁訓-__- 佢話想發夢先係咁訓..
寧願發夢都吾理我..傷心""

熱戀期..只係每次出街我先感受倒.

4# [S]【YU】

好多謝你既提議: )

我諗佢同我出街會開心d掛;不過同佢出街佢都好似好攰咁"
有時佢係msn都會吾理我,我成日都諗佢對個個都係咁定只係對我""
我d msg又吾會成日都咁有心機打咁長既..
見倒佢單字"哦""冇"呢d既回覆都無咩心機打咁長-__-"

我得閒就講我幾時得閒"想買野,睇戲,行商場果d我都有講..
佢次次都無咩提議出去邊玩..可以話幾乎次次都係我想去邊佢先約出來;
話題呢個問題,1開始我就以為佢係同我最夾..
點知1齊左佢好似變左另1個人咁"
對住我會話吾知講咩好..
咁係佢中意我既表現?我係咁說服自己"

係..的確係網上認識.

5# 星夜

我都有諗過佢會吾會係追到手就吾洗理既人..
不過我成日都有問佢係咪吾想理我..
佢又話吾係;

咁又係, 我又吾係睇住佢訓" 佢做咩我都吾知..
咁都無辦法/__\
尋日我都有問佢係咪sdsd下訓著左 就咁訓成日;
佢都話吾係..佢又話有其他野做..要有自己既空間"
10幾20個中..都係私人空間?
吾通間中 就蒜幾個中先覆1次我都吾得?
/______\唉.
回復 支持 反對

甘佢以前係個點既人?到底點溝到你嫁,囧
回復 支持 反對

去佢 屋企 睇下佢 係咁sleep = ='' 唔知得唔得呢....
回復 支持 反對

如果佢話sd sms都話辛苦
證明佢對你唔上心啦
正常既男仔會好想有女仔搵自己
如果唔搵自己先驚
我諗以上既網友都係咁諗
佢在乎你既話..就唔會掛住訓教,唔理你啦
我覺得佢太小朋友,仲未得成熟
講真,我建議你唔好搵佢一個禮拜
當比個考驗自己+希望
如果佢都唔緊你既
不如你地分開下啦
雖然你唔想,但得你一個單戀..根本無意思
兩個一齊,要相方一齊付出的
所以你諗諗啦,決定在你手
最後既決定我影響唔到你..
諗諗吧!
回復 支持 反對

樓上 -.-佢都講左,如果樓主吾搵果個男仔一日,個男仔都會搵一搵佢,不過只係得1-2個sms,之後就潛水- -
回復 支持 反對