查看: 2968|回復: 24
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 1轉任務真係唔係人做= =終於做完..

尋日開cb, 一入去即時拚殺!
拼佐條老命都要去轉....
ok 夠20lv 殺阿!!! 打完第1個..20個證明...開開心心番去轉 yo~
點知...shit 仲要打f4 ok~ 我忍 打完再去...他媽的..仲要打帕雷x....
呢關先係重點 要打到帕雷 就要 有5條key 5條key分別由5隻小王趺出
1定要同1個人keep 入完1次 你死佐 出黎就無哂d key(希望幫到你地識點轉)
打佐幾獲都想死...唉 終於轉到 ==
我弓手轉獵...轉完...低攻到無野好講== 但係2轉佐之後 pk同殺怪應該會幾勁
有得禁行,毒,挑高(屈神箭=v="爆勁),閃光箭,出火雞,狼等等
未轉前 同20lv劍士挑過 10殺 4死
引 挑高 怒射 即死 但係一比佢屈到就一定死= ="

本人id:弓聖
有咩野唔識可以黎問我一齊玩^^
回復

係唔係弓手勁d啊...你覺得...

我唔知做弓手好/劍士好
回復 支持 反對

我發覺e家d人玩game都係問"邊個職勁"就會玩邊個
個職幾勁都好 玩家發揮唔到 咪又係廢
話你知呢隻game每個職都好平衡
無話邊個特別勁 鐘意玩咩職咪玩咩職囉
回復 支持 反對

嗯 無錯 好似團p咁 其實每個職都要用到
睇你要玩打怪定係玩pk戰
個人發揮亦係好重要既一環
回復 支持 反對

我發覺e家d人玩game都係問"邊個職勁"就會玩邊個
個職幾勁都好 玩家發揮唔到 咪又係廢
話你知呢隻game每個職都好平衡
無話邊個特別勁 鐘意玩咩職咪玩咩職囉 ...
月祭_+ 發表於 2009-5-13 11:43

無錯~而家呢隻game都要睇少少個人技巧的
回復 支持 反對

估唔到見到你 我上**多
今日同你打完斷左 你都係?上左找唔到你
黑x
回復 支持 反對

我想問下呢....你二轉左之後....一轉d技能點呀..仲係唔係度...
回復 支持 反對

揀咩職你鐘意既姐
無謂揀個自己唔鐘意既職係度玩

可唔可以同官方反映-_-聽你講完好驚
回復 支持 反對

獵手好屎的....低攻...

我都轉左做獵手  [慘慘
回復 支持 反對

之憎做任\ \
回復 支持 反對