打印 上一主題 下一主題
收起左側

唉~今次點算,我鐘意左個日本女仔.....(第2更新)

um
我諗..你唔係真心鐘意佢
溝通都有問題
鐘意佢d咩?
樣?
身材?
定係佢係一個日本既女仔先鐘意佢..
就算比你學得成日文
佢又同你拍拖..又點...
我覺得咁既愛情唔會長久...
回復 支持 反對

你係因為人地樣吸引先鍾意佢@@呢樣野係當然啦!個個都係,姑且唔講樓主係咪真心鍾意?
你講得個女仔好靚好可愛,多人追係必然,以家要問既,
樓主你覺得自己有咩野可以吸引到人?打低其他人呢?
同埋我想講講,對住言語不通既女仔,口才用唔著-,-"
回復 支持 反對

我咁大個人系第一次鐘意人

令女我睇得多,同班亦有好多

但我之前未試過見到一個人可以令我心跳加快

而且我吾系因為佢系日本人我先鐘意

如果同佢相處耐D,我可能會清楚了解佢為人

但照而家情況睇,佢份人都幾好

都會幫下人咁
回復 支持 反對

都 ...
不想一個人 發表於 30-4-2009 13:29

要行動哦!講真一個靚既女生,一定不缺乏追求者
做d行動,你既機會就愈大,拎左電話,msn未?搵個機會帶佢出街,帶佢認識下什麼叫香港文化
回復 支持 反對

你讀咩ga==咁都識到日本人...
多d同佢溝通~約下佢出街...
回復 支持 反對

你同佢一齊學英文咪得囉
仲可以相處多d添!
溝通到就可以..!
回復 支持 反對

異地戀情的話;;:是不會開花結果的':
你不會日語"她又怎會跟你交心??
你們也絕對是不可能的;;:
別怪我語氣冷酷"
而且也是那句:「校園戀情是不會有結果的,別浪費時間。」
回復 支持 反對

你仲讀緊書 , 就唔怕啦 ...... 有得追就追 有得上就上啦
既然你講到佢咁好又咁特別 ,  咪試下囉 .
日語你去學 , 同佢拍拖都冇所謂 .
襯後生放膽試下牙嘛 , e+唔出手唔通到你大過左先出手阿 .
不過奉勸一句 ,   你地真系拍拖真系最多1~2年到..
第日你出黎做野或姐成熟左 , 你今日睇既野同第時你睇既野都會唔同 .
回復 支持 反對

我想知道多唔多人Love佢先 如果多既話 咁你就有d難道 .. 你再問佢Like咩型象既男仔 Like D咩活動等等-.- 了解哂佢個D個人喜好之後 就開始學日文 記住比d心機學  佢知道左你開始用日文同佢溝通既話 佢自然開始對你有小小喜好  因為 佢知道左 你肯為左佢 花時間去學日文 咁佢注意你較為多^^ 最後一樣野 加油丫 你得既 唔好因為某樣野灰心落去  仲有記得要有自信心!!! 我地成班樂古幫你加油!
回復 支持 反對

都 ...
不想一個人 發表於 30-4-2009 13:29

不如你確定下你係鍾意佢個樣定咩先啦[[bao_36]]
令女我睇得多,同班亦有好多..你讀邊間學校嫁 ,我唔介意讀返書介紹下[[bao_18]]
回復 支持 反對