查看: 3043|回復: 10
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 想玩 . 一點game的問題想問一下.

請問你地在什麼地方dl的 = =.. (因為怕dl錯)
最好俾埋link我..
我知e個game係月費 . 咁係咪買點入game呢? 香港有冇得買? ?錢?多點 . 7-11有冇?
e個我估有唔同ser掛 . 咁我地香港人又會玩d咩ser多呢. (怕溝通唔到同悶.)
多謝你地回答我的問題.
回復

唔好dl拉...dl成十幾個鍾..又要更新幾個鍾...去7-11買隻啦
月卡你去7-11買113..去d game店平小小   香港人多數係巨龍  不過我玩水晶ser (唔好黎搵我...已經日日排隊入ser)
回復 支持 反對

7-11你一定係話有得買?
113$?
回復 支持 反對

7-11你一定係話有得買?
113$?
GyaShan 發表於 10-3-2009 22:47

$113是指月費
若說要買光碟的話,7-11是應該有售的(就算沒有,一般遊戲店也必然會有就是...)
光碟售價沒記錯是10蚊以內(DVD啊...),比起下載是方便簡單得多....
當然啦,說不想花錢買也可以選擇下載的,官網有主程式下載的頁面,照著下載就是了
回復 支持 反對

我dl.. 是唔是係e到.http://www.wowtaiwan.com.tw/
係咪7.42gb 有好大個圖個個呀?
回復 支持 反對

其實dl都好快姐...dl一晚就攪dim..無謂哂錢去買cd
隻cd乜都無送....得張說明書= =....

本人是諾"姆 ser
回復 支持 反對

黎玩戰歌呀~~ 都ok架...
回復 支持 反對

其實dl幾耐都係睇你部機姐- -
我dl+更新搞佐3粒,我想算快吧(雖然唔多玩到- -)
仲有點數係分3種:*月卡113,90日260(好似),150點38(玩30個中)
*以上既價都係係遊戲店睇
回復 支持 反對

不要用DVD. 出名差.
我果隻都裝唔到. 唔信你試下google下wow dvd品質.- -
回復 支持 反對

不要用DVD. 出名差.
我果隻都裝唔到. 唔信你試下google下wow dvd品質.- -
s01100943 發表於 11-4-2009 04:39
我個隻順得很...
回復 支持 反對