查看: 4158|回復: 35
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 石器2封測意見區(個人意見)

本人對此遊戲表示失敗..第一次玩石器既意見係...
第一:呢個server既GM簡直一流..第一日話派野活動..點知乜都無派..就係為左吸引人去影果幾張相放上官網度...而且態度極差..第二次活動既時候..說:大家唔鍾意呢個活動既話..大可以唔玩..有心既玩家可以繼續..(可見得呢隻game既GM..服務態度何其好...第日有d咩遊戲問題..大家覺得有無保障?)
第二:角色完全無技能..主要真係淨係玩寵物..有d人識洗寵..有幾隻雞..可見得遊戲系統不太完善(當然可能要求比較高)
第三:官網遊戲指引極度少..可能遊戲剛剛封測關係..希望日後有改善空間..
第四:每次都要跑遠程..而且地圖設計不能放大...方向感極低..雖然有坐標..但不少玩家都應該感到困難..而且區域名同坐標太不清楚...

本人玩封測了兩日..已經19lv...雖然發覺不到什麼bug..但實在覺得這遊戲..不宜繼續玩下去...

此文章雖然差..但絕對原創意見..

大家有什麼意見..都可以在此發表一下..大家交流交流
回復

第一點,第3點,第4點我都接受到,第2點真係唔得,因為你自己冇去做任務學技能,又唔用有精靈既甲你話人地冇技能
回復 支持 反對

第1.4我同意
不過2係有技能你自己唔去學
3係個個GAME都會有既問題
岩岩先至封測SO唔齊全  你都識講
回復 支持 反對

基本上..我唔係問你地同唔同意=.=交流在那?
同埋究竟點學..?我深信大部份人都唔識...
回復 支持 反對

講真我都唔知解咩任先學到技
只可以話呢隻game既指引性極低(地圖,任務)
回復 支持 反對

一早講左 比石器1 差幾皮嫁拉
冇加速 行路龜速 (為封殺外掛 無意見  不過唔知點解    長毛象公車 可以開n倍速咁快)
冇ai (搵個1$聶著esc 可做到...)
戰鬥畫面delay幾啪 (唔知點解 每次每個打人動作前都等半秒)
冇職業 (白狼 闍靈 追烈去哪? 沒這些應該有第2d掛)
升lv慢 (石1 當年白手興家 玩幾粒鐘升到12   仲記 出門口得打2隻 1lv凱比特升2lv)
賺錢慢 (我當年 係24買伐木書  係加加村門口打木 1支賣到幾萬石$ 易家?賣肉賣骨 囧了)
仲有 冇羽毛飛城 真係行都行死人
除左 可以放多幾隻寵出黎  其他都比石器1差
回復 支持 反對

如果唔like 可唔可以比你ac我
我好想玩
回復 支持 反對

gm激到我爆粗,放5粒50%經完場,晒我地時間,晒我地心機
回復 支持 反對

講真 家陣先封測...職業一定會遲d先出....石器1 都唔係一開始就出啦
回復 支持 反對

個GM真係一流...我就係銀狼君
回復 支持 反對