打印 上一主題 下一主題
收起左側

網戀係唔係多數都玩?

網戀簡直on9
打個比喻..
有一個男仔(勁令仔)同一個女仔(又肥又豬又樣衰)..
當佢地真係識左好耐都未見過面..未見過相
就當識左3個月啦..呢三個月係係網上傾到好有feel
好有感覺...日日都想同佢傾..日日都等佢上網
三個月之後大家send大家既相俾對方..
個男仔見到個女仔咁既樣...即刻feel都冇啦..
根本網戀果d就係on撚9  <<要扣分就扣
唔係睇樣就睇波嫁啦...波大咪show下你囉..
完全柳曲晒愛既純潔...最憎呢d人..
回復 支持 反對

原帖由 King1983330 於 21-10-2008 03:01 發表
網戀簡直on9
打個比喻..
好有感覺...日日都想同佢傾..日日都等佢上網 ...

完全同意!!!!!!

但...(假設:
有其中一個原因你留左冇講...就係錢!!!冇樣可以有錢補救!!!
其實樣同錢....都唔包括愛...

但如果唔係網戀...係網上朋友(冇成日諗對方等對方等等...)
而因考合情況(見面+相處一斷時間)成為真實朋友

之後在發展...呢d應該叫咩=口=?
回復 支持 反對

回復 21# 的帖子

就算有相, 條女都可以改圖改到好靚架

所以我覺得相唔係重點, 真人樣先係重點.

我唔多信有男仔真係會同一個唔靚,唔好話好樣衰o既女仔o係埋一齊囉!

所以呢,都係參加多o的社交活動識仲好啦=.=
回復 支持 反對

貪令d人就會..
不過貪唔貪都好
令女/仔係有雀數^^
回復 支持 反對

總之網戀就要小心d..
回復 支持 反對

原帖由 King1983330 於 21-10-2008 11:01 發表
網戀簡直on9
打個比喻..
好有感覺...日日都想同佢傾..日日都等佢上網 ...

我好唔同意網戀係on9
因為我同我女朋友也是網戀開始的
現在分手了
卻不是因為話咩樣呀,咩feel呀
我同她都很愛對方
當中我為了她選擇分手
我希望佢讀書好點
其實戀愛無話on9唔on9
只不過你係用咩心情投入去尼段愛情
如果你只係投入去玩玩下的心情
你根本只當愛情係遊戲
你就會當佢on9