查看: 11061|回復: 98
打印 上一主題 下一主題
收起左側

100句好笑YAHOO知識問題

唔知有冇人POST過 但因為好好笑 想係到分享下-.-"

問題↓

1.我岩岩炒車,飛左上天,仲未落番黎,我可以點做?

2.樓下個阿嬸成日話我令,我可吾可以告佢誹謗?

3.從前有個傻仔射低左9個太陽,是否破壞公物?

4.我個仔想入霍格華茲魔法學校,入學程序係點?

5.皮膚上突然長出一棵椰子樹,點算好?

6.我聽日要考普等巫測,好驚,點算?

7.點教我隻鸚鵡在適當時候用適當語氣講粗口?

8.我日日都見到好多花,咁我係唔係有老花?

9.觀音三圍幾多吋?

10.點解我去消防局睇醫生會無人理我?

11.知吾知道史力加同邊個有性行為?

12.能否於地鐵車箱內進行賽跑或跨欄比賽?

13.係Starbucks叫一碗雲吞麵幾錢?

14.徐步高係咪步步高公司前主席?

15.我係四人幫,點樣轉會入占士幫?

16.同李克勤合唱個小剛係咪Pokemon個小剛?

17.舉起三十個肥婆要用幾多隻手指尾?

18.去銀行打劫要帶d咩?打劫有咩技巧?

19.我住開屯門,想搬去元朗。過下新環境。我可唔可以適應到時差?

20.我岩岩用直髮夾夾直d頭髮,但我唔小心夾
回復

睇完頭10個都笑左一下-,-
回復 支持 反對

睇一半已經笑到唔想睇,費事今晚訓唔著...
回復 支持 反對

[[tk_08]] [[tk_08]] 我覺得YAHOO智識的人很無聊
回復 支持 反對

係其他網睇過- -好好笑=333333=哈..
之前都post過上xg.不過thz分享.  =}
回復 支持 反對

YAHOO智識d人跟本無知識~_~
回復 支持 反對

勁白[[bao_29]] [[bao_29]] [[bao_29]]
回復 支持 反對

睇到d人問d咁既問題真係會心笑左下._.
識諗呢d問題出黎真係幾勁!
回復 支持 反對

好好笑-.-
笑死我差d.....xd
回復 支持 反對

得冷笑無大笑[[tk_25]]
回復 支持 反對