打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] 2009年高考及會考佳績獎勵(於8月31日派發

應考科目一:Chinese                    等級:5*
應考科目二:English                       等級:4
應考科目三:Math                      等級:B
應考科目四:Bio                               等級:B
應考科目五:Chem                     等級:A
應考科目六:Phy                        等級:B
應考科目七:A MATHS                      等級:C

評分

參與人數 1樂點 +3200 收起 理由
Fantasma + 3200 CE

查看全部評分

回復 支持 反對

57# 7ond
我作文LV2 真係笑死人
BIO同PA又無啦啦B左
不過60%奪A率又真係幾好笑
回復 支持 反對

57# 7ond
我作文LV2 真係笑死人
BIO同PA又無啦啦B左
不過60%奪A率又真係幾好笑
小莓。改 發表於 10-8-2009 15:32
咩60% 囧?
總之中文真係..d囧
bio 我地班d A 都創新低 d囧
PA 其實今年份卷出得幾正我覺得..-____-
唉份econ..完全分唔到高低lor唔該 -_____________-
錯少少careless已經冇A - -...不過自己careless又冇野好講 -____-

祝appeal成功 d囧
回復 支持 反對

話時話 係樂古有冇人係試過拎10A?
回復 支持 反對

應考科目一:Chinese                       等級:5*
應考科目二:English                          等級:4
應考科目三:Bio                           等級:A
應考科目四:Chem                             等級:A
應考科目五:Phy                          等級:A
應考科目六:Maths                       等級:A
應考科目七:A.Maths                          等級:A
應考科目八:PA                                 等級:A

評分

參與人數 1樂點 +1 收起 理由
Fantasma + 1 7A1C = 10000, 已在後台加分

查看全部評分

回復 支持 反對

應考科目一:Chinese                       等級:5*
應考科目二:English                          等級:4
應考科目三:Bio                           等級:A
應考科目四:Chem                         ...
likfut 發表於 10-8-2009 19:05
wow 7A1C

拔HKU/CU?
回復 支持 反對

wow 7A1C

拔HKU/CU?
23869038 發表於 11-8-2009 10:26

我想拔中大或者科大架[[onion_26]],但係唔知商科佢收唔收我[[onion_61]].因為要同好多8/9A爭[[onion_44]]
我英文又屎喎[[onion_65]],睇下check卷搏唔搏到大霧[[onion_41]]
回復 支持 反對

我想拔中大或者科大架[[onion_26]],但係唔知商科佢收唔收我[[onion_61]].因為要同好多8/9A爭[[onion_44]]
我英文又屎喎[[onion_65]],睇下check卷搏唔搏到大霧[[onion_41]] ...
likfut 發表於 11-8-2009 10:58
appeal?

話唔定升多個grade,咁就夠爭嫁啦
回復 支持 反對

appeal?

話唔定升多個grade,咁就夠爭嫁啦
23869038 發表於 2009-8-11 11:37 AM

希望啦[[onion_41]],不過要等到28號先知,望穿秋水啊.[[onion_51]]
p.s.唔知到時升左grade有冇分加返[[onion_60]]
回復 支持 反對

已截止~~~~~~~~~
回復 支持 反對