打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 榮耀Online~最新消息榮耀世界Online官網:

關閉 [複製鏈接]
呢隻 game汁左2次 一次係香港公司代理 叫勇者online 仲要我岩岩買左盒128$ ge野一個月先汁 仲記得果時成堆人係個城外邊殺人- -
跟住台灣間數碼咩咩又汁左(呢次我冇玩)  2次都係公司汁粒所以冇左呢隻game 唔知今次呢間會唔會汁呢(我實玩- -)
回復 支持 反對

原帖由 why 於 20-8-2008 18:18 發表
呢隻 game汁左2次 一次係香港公司代理 叫勇者online 仲要我岩岩買左盒128$ ge野一個月先汁 仲記得果時成堆人係個城外邊殺人- -
跟住台灣間數碼咩咩又汁左(呢次我冇玩)  2次都係公司汁粒所以冇左呢隻game 唔知今次呢 ...

這資料不用你說我也知道~因為我是榮耀迷!

我現在在粉嶺還看到一個勇者online包唷
回復 支持 反對

二小時時間已到!推Post
回復 支持 反對

睇得出樓主好有心..但係ynk代理@_@大家比d心理準備..佢係我見過咁多間代理中最爛果個..大家不妨試下玩希望同睇返希望由ynk代理之後所發生ge大事XD(舊年呢個時候仲玩緊希望orz||)
回復 支持 反對

原帖由 小黑~ 於 21-8-2008 23:49 發表
睇得出樓主好有心..但係ynk代理@_@大家比d心理準備..佢係我見過咁多間代理中最爛果個..大家不妨試下玩希望同睇返希望由ynk代理之後所發生ge大事XD(舊年呢個時候仲玩緊希望orz||)

我未玩過YNK D Game~但係我Fd話商城物品好..........
回復 支持 反對

係咪好貴呢?個個都係咁講
回復 支持 反對

原帖由 qazqwesx03 於 22-8-2008 09:59 發表
係咪好貴呢?個個都係咁講

上去哈拉站睇下D人點留言就知
回復 支持 反對

支持......真係正game..我入完點冇耐..戲胞就汁左. 超唔抵
回復 支持 反對

二小時時間已到!推Post
回復 支持 反對

原帖由 EY3P 於 22-8-2008 01:51 發表

我未玩過YNK D Game~但係我Fd話商城物品好..........

唔止商城la..商城貴就由佢..但係佢代理真係好有問題orz..你試下玩就知..成隻希望..都玩緊機械人大戰..話就話捉外掛..其實只係踢外掛offline..有重要bug..成個星期先改..d物價1日升幾倍..官網比人放木馬..大把問題-.-""
回復 支持 反對