查看: 10908|回復: 16
打印 上一主題 下一主題
收起左側

真係好憎呢種人

話說剛剛玩在場集遊地
1p第一場選在精選論
小弟狀態唔錯....一直keep到最高分
小弟做4p
但係個6p就係咁煩住哂..攻啦攻啦
好似方死我新手咁...係咁點我做野
佢呢?
人地破壞者黎,佢弓者見到唔係打...係走
走又唔散開..成隊送比人
又唔係一次,,,幾時都係咁
我最快果個拎在成吉,,佢又係咁煩住哂點我去打營
我拎到神之弓又要點我去打營
大佬..你咩料丫...
或者你勁過我,,,我照住你做都話當合作姐
你又低過我幾皮....我成吉在好耐佢先玩韓馬
仲要講真衰d講句...冇我食住人..佢仲邊有地方生存係到汁分呢?
我真係打到火都滾
跟住第二場玩小型捉捉
講真我真係味玩過,我玩咁多次集遊地都冇人會選捉捉
咁一開始我做4p麻..咁多兵我都唔知點算
個6p又要係咁串,,,你識唔識玩,,,在過多5秒左右就開始爆粗,,,又收x,,,,,又x頭,,,又x你
玩遊戲你都要係咁爆粗,,,你係唔係真係輸唔起果種人丫
最後我做在無品人,,,我棄了,,,在留係到,,,我人都痴線
回復

老實講丫,,
人地棄權我覺得冇所謂,,但起碼都要有個理由
佢唔夠打棄,,fine我羸了
佢斷線棄,,可能真係唔關佢事

但係你棄權係因為一個咁既隊友,,
我覺得你仲黑人憎囉,,既然你知道無故中離係無品
點解你仲要做,,你隊友咁樣可能係同人溝通上有少少問題姐

再者,,
人地精選上lv慢過你,,做弓兵比人炸一隊,,你就可以話人
咁你係捉捉個度表現唔好,,人地就唔可以話番你??

你係遇到咁既隊友,,
我亦都好同情你,,but你覺得你中離又值人同情??
回復 支持 反對

做人係咁= =....你棄做得岩牙=]
回復 支持 反對

居然還有人支持別人亂棄

aoc玩家的個人素質又下降了
回復 支持 反對

呢種類似既人我都見過
係玩村逃個陣見過
類似呢D人 睇到都火爆
回復 支持 反對

回復 2# 的帖子

如果係溝通過先有問題,咁係我錯
如果係佢既性格問題,一開始就用d咁既語氣...咁值得幫>
還遊戲玩到爆哂粗?
講真佢玩精選論,佢都可算中手還低一點,,我都冇怪佢,,我仲成日係前面,,佢係後面食住分
到玩捉捉,只係一開始既時侯
試問一開始咁多兵,,唔通你真係全部禁哂田1畔弓1陡地隻哈羅>
只係動作慢少少就係咁問侯
咁佢無品定我無品?
至於精選論佢比人炸弓兵,,,我其實只係心諗冇講,,,但當到佢比人炸果陣
就連我同隊另一個都話佢,,,對面更加係咁笑
就算我係幾29都唔會問哂全家,又咩頭又收咩麻?
玩遊戲玩到咁?
係我忍耐性低在,,,定係而家d玩家太過早熟?
定係我無品定佢無品?
即使我唔識玩,,識玩既都唔幫忙,仲要係咁踩
試問仲點生存?

回復 支持 反對

雖然佢地真係好黑人憎...
但係亂棄始終都係唔岩,
或者你可以同其他人講聲原因先走,
我相信咁樣對其他玩家同自己會好d(起碼人地知發生咩事先同埋唔會太怪責你=  =)
........

其實集遊地我都always有玩開...但係有好多人成日都亂棄...
原因可能有幾個:
1.可能因為輸唔起1212
2.覺得同盟唔識玩
3.同盟好黑人僧(如:係咁講粗口之類)

係e三個原因入面,我認為得原因3可以體諒...
原因1 AND 2好明顯都係個人問題...
原因1唔洗講LA
原因2...咁一個遊戲未必個個識玩嫁ma,實有d人唔識玩或者玩得唔勁嫁啦,
           唔係既話又點會有高低手之分...遇到佢地同自己一隊,棄權唔最好方法,
           就算棄幾多次,你都有同埋佢地一隊既可能...倒不如教下佢地玩仲好la
           佢地又會多謝你(可能),又會覺得你勁...何樂而不為??
           而且一個高手唔係只顧自己勁就得嫁...仲要幫埋人地...可能張其他人都變為神手既話,
           咁佢先係一個神手......haha

打左好多廢話-3-"抱歉
回復 支持 反對

回復 7# 的帖子

其實集遊地有d唔識玩都係一個好正常
始終唔係個個人都識玩
如果識玩果個唔去教人反而仲怪責
仲算係咩玩家呢?
回復 支持 反對

回復 9# 的帖子

何謂感情的鬥爭[[onion_56]]
回復 支持 反對