查看: 1512|回復: 10
打印 上一主題 下一主題
收起左側

3個月後的過去~~~係咪己經出現問題

我同佢係埋左一齊3個月之後....變到無野講..見到面都唔知傾咩
頭個3個月我同佢真係好開心..係我咁大個仔最開心既3個月~~日日傾電話.一日唔傾都訓唔著
但因為之前佢屋企發生左D唔開心既事~~加上會考同測驗...攪到佢好唔開心.好煩~~
而我係個無咩優默感既人..唔知點哄佢好~~係個日傾完之後,傾到唔知講咩好.就收左線,
第日開始就無打電話俾我~~見到面都唔出聲..因為我同佢一齊返同一間工.所以一返工就會見到面~~
所以我就想試下佢係咪唔鐘意我啦~有無方法?
回復

你冇咩幽默感呀.....咁就唔好講笑話啦~~~搞左個爛gag出黎點算先得嫁= =
試下考慮下自己既長處囉,可以試下學下d小魔術哄下佢囉!!!!
冇法.....唔識講笑既人一定要咁哄女仔嫁啦~~~~~
方法唔係得一场既......可以試下送d野比佢囉.........
都可以叫佢出黎睇場戲嫁......
不過就破費左d.......
好好考慮清楚呀!!!
回復 支持 反對

旦系有昤爛gag有d女仔都幾鍾意=_="
我成日搞爛gag d女仔都笑-3-"
可以去下坐海旁a_a
坐坐下就同佢深入甘傾..."睇下有咩問題...
再去諗解決方法
回復 支持 反對

都5係ge..咁大家一齊左.,.點都會有d平淡ga..la>.愛情5係永遠都係咁多開心野ga
回復 支持 反對

回復 2# 的帖子

睇戲..琴日岩岩睇完=.=
但佢唔多理我咁既~~
回復 支持 反對

回復 3# 的帖子

佢講左俾我聽呀..但我完全幫唔到佢~~"
回復 支持 反對

如果你唔知點做好既..米問下佢d fd囉..佢d fd可能知道d野呢
回復 支持 反對

嗯......愛情總有開心同唔開心嫁啦......你可以試下修補下你地之間ga感情
又有可能大家有個冷戰期...比大家靜一排感情會更加好ga=v=<<<因為我都係咁-.-
我唔知道呢d係咪好ga意見...不過希望真係可以幫到樓主你啦-3-
回復 支持 反對

你可以多d開解佢
關心佢
回復 支持 反對

佢肯同你講都唔錯啦...
你或者幫唔到件事...不過你可以幫佢分擔...
回復 支持 反對