查看: 9807|回復: 17
打印 上一主題 下一主題
收起左側

<<賣41級中鋒>>(只賣$399 加送一隻28PG)(有圖)

有技格..齊晒技..第1級訓練做齊..籃板球同彈跳同火鍋訓練做晒3級

有61個+200%經驗既虎紋身..50個+200%遊戲貨幣既紋身..

永久巫師頭..+5籃板球眼罩..+11籃板騎士套裝(仲有25天)..+10速度+3彈跳adidas鞋(仲有25天)..

+10籃板球套裝(永久)..+9彈跳+3衝撞adidas鞋(永久)..仲有d一般飾品(見下圖)

44彈跳..97籃板球..30速度..比一般中鋒速度還要快..(補位都快D!!!!!!)

今個月戰績(69%)..總戰績(63%)

有興趣既朋友ADD我MSN:fongkalun999@hotmail.com

回復

推一推先..推推推推推
回復 支持 反對

推推推..推推推...
回復 支持 反對

你加速咁串既=.=
回復 支持 反對

回復 4# 的帖子

中鋒加速度先係皇道!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
回復 支持 反對

推番上去!!!!推推推推推
回復 支持 反對

推推推推推推推推推推推推推
回復 支持 反對

推推推推推推推推推推推推推
回復 支持 反對

換唔換得巨商ac?
我有個商2ac
我的ac
名:乂乂曉乂乂(101 lv,有60鞋,朱甲,朱頭,70介....cow符.........)(照左權2出黎)
係攻城將....
二轉:
許2 108lv(有80lv針.80介2個.鬼道50鞋.鬼道60腰.60手.鬼道70頭..)打王好勁
權2 150lv(有79l刀.80介2個(係妃介).70鞋.鬼道60腰.鬼道70頭..)屈機大王
申2 66lv(有79LV弓..80介2個.70鞋..60手..70鞋......)打天好勁
加2 48LV(有79l刀.80介2個.70鞋.鬼道60腰.鬼道70頭..)打王同秒王
一轉:
酉1 50LV (有EQ.....)
(冰):
92v mp女(有eq....
93lv mp女(有eq.....
92LV HP MAN(有EQ..80介)
80LV大定........有EQ
74LV盧仔........有EQ....
msn:chusaiho2007@hotmail.com
回復 支持 反對

回復 9# 的帖子

我唔玩白痴game架-.-
回復 支持 反對