打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 有關gunz技術的問題,可以於此post問,老手幫手答(於4月4日更)

手槍係會扣hp同ap,不過ap扣小d,hp扣多d
回復 支持 反對

上~~~~~~~~~~~~~~~~~
回復 支持 反對

好耐冇玩過gunz,,,但d技術都記憶由新,.....但我相信呢到冇人會識我.,,,
知名度既關係...但我見到呢個post..好有興趣為大家解答問題
回復 支持 反對

好啦!!等我再再再一次打個喲skill俾你吧^^
bf 同ss 電池講左~
今次我講既係rs 先
rs:reload shot 估明思意係射完再入彈再射啦~做法:
首先你要有兩枝散彈
1.射~>2.入彈(按r)~>3.轉槍(在入彈個時後)~>4.射佢~
呢招好用既地方就係當你爆到人~你用呢招係好易殺得死佢
之後就係ss 既加強版----------->hs<-----------------
hs:唔講名..我唔識做法
1.跳~>2.衝~>3.斬~>4.轉槍~>5.衝~>6. 射!!!!!!1
之後就係hs 既加強版------------>hhs<------------做法
跳>衝>斬>轉槍>跳>衝>射
之後就係rs +ss 的rss 做法:
跳>衝>斬>轉槍>射>入彈~
rss 再強喲~rhs~~
rhs:跳>衝>斬>轉槍>衝>射>入彈
再勁喲既rhhs!!
rhhs:跳>衝>斬>轉槍>跳>衝>射>入彈
講完槍再講劍啦~
劍你地識左bf啦!但係有dbf呢樣野唷~咁咩叫dbf呀??
dbf係doublie bf 咁假~即係兩下bf 啦^^(咁得意~點做假??)
dbf 有兩種 1.站係度 2. 行住路
我講第1 先
1.跳>斬>擋>斬>擋
2.跳>衝>斬>擋>斬>擋
講dbf 講一招新手好難做到的野= =''
install kill 強制落地~~~~~~~~~~~~
做法;挑>擋>跳>斬>擋 做完...
lala~~我講左咁多野~你地唔學我打死你~~~~~~~~~
                                        ~~完~~
順手講一句:
如果大家係有玩igunz的自問技術好~你就可以+入我地香港igunz既大家庭SuPeR_FD 啦
呢個團係電池開假~大家快入啦~你可以add我msn:herbert2219@hotmail.com~~
回復 支持 反對

你咁樣教人真係一世都學唔識..
全完冇時機個念頭 叫人幾時做邊樣 做邊個step好../
回復 支持 反對

原帖由 [H]hk211hk 於 2007-4-8 00:03 發表
你咁樣教人真係一世都學唔識..
全完冇時機個念頭 叫人幾時做邊樣 做邊個step好../

係佢地唔搵我教^^~我咪打俾佢地自學囉..
回復 支持 反對

變左高手討論=.=(不要理)
回復 支持 反對

咩高手= =''係noob討論區^^
回復 支持 反對

我都係noob^.^
係noob討論區
無錯........
回復 支持 反對

我打果d好岩新手學,21lvl以上一定要識
但係21lv以上果d,都唔知學咩好-.-
又唔知打咩-.-